Ziua de nastere poate spune foarte multe despre tine: trasaturi, caracteristici, obiceiuri, personalitate sau noroc in dragoste. Pentru a afla semnificatia zilei de nastere trebuie sa faci un mic calcul matematic: aduni anul in care te-ai nascut cu luna si cu ziua de nastere. Aduni cifrele numarulu obtinut pana in momentul in care obtii o singura cifra. Este important sa ajungi la o singura cifra. Rezultatul obtinut reprezinta cifra destinului tau.

Exemplu: presupunem ca te-ai nascut pe 29 februarie 1987.

Cum calculezi: 1987 (anul) + 02 (luna) + 29 (ziua) = 2018

Cifrele numarului 2018 se aduna intre ele: 2+0+1+8 = 11

Cifrele numarului 11 se aduna intre ele: 1+1=2

Cifra destinului este 2.

Numerologie: Afla semnificatia zilei tale de nastere

Foto: Shutterstock.com

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 1

Cuvinte cheie: putere, maturitate, incredere, prietenie.

Esti o persoana sensibila, intuitiva, cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat. Esti atrasa de frumusete si arta. Sensibilitatea ta te transforma intr-o fire destul de vulnerabila emotional si usor de ranit.

Talentele tale ascunse sunt modul in care interactionezi cu persoanele necunoscute si abilitatile diplomatice. Te adaptezi foarte usor intr-un mediu nou si reusesti sa te faci placuta in orice situatie. Esti o persoana prietenoasa si afectuoasa, care are foarte mare nevoie de prieteni.

Lupta vietii tale: poti cadea victima depresiei si lipsei de incredere in propria persoana. Daca iti pierzi echilibrul, devii stresata si iti pierzi forta proprie.

Daca te-ai nascut sub cifra destinului 2

Cuvinte cheie: prietenie, arta, creativitate, viata sociala.

Esti o persoana care priveste in sufletul omului si poate vedea dincolo de aparente. Idealista din fire si creativa, ti se pare necesar sa iti intelegi cu adevarat scopul in viata si sa stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a fi fericita.

In relatiile cu cei din jurul tau, esti o fire deschisa si foarte prietenoasa. Ai o viziune despre de larga asupra lumii si iti exprimi intotdeauna sentimentele, insa uneori poti fi putin dramatica in ceea ce priveste viata ta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: