Setari Cookie-uri

Horoscop japonez: Secretul zodiei tale si miraculosul truc Zen

Ce zodie esti in Horoscopul Japonez si ce trebuie sa faci pentru a fi fericita.

Foto: Shutterstock.com

Soarele: 21 martie – 29 aprilie

Cuvinte cheie: curiozitate, pasiune, lux

Esti o persoana sincera, comunicativa si foarte sensibila. Agera din fire, reusesti sa fii intotdeauna cu un pas inaintea problemei. Incapatanata si foarte sigura pe ea, ai incredere in tine si faci tot posibilul pentru a obtine ceea ce iti propui. Stii sa te faci placuta in societate, avand un farmec aparte in ceea ce priveste stilul tau unic de a iti face prieteni.

Sfatul Zen: incearca sa fii mai optimista atunci cand vine vorba despre viitorul tau.

Bambusul: 30 aprilie – 4 iunie

Cuvinte cheie: blandete, sensibilitate, delicatete

Esti o fire sensibila, prietenoasa si onesta. Elementul definitoriu care iti defineste zodia este sinceritatea. Urasti minciuna, barfa si te simti atrasa de provocari, de competitie si de jocurile vietii care te solicita intelectual. Stii ce vrei de la viata si de aceea iti urmaresti scopurile cu multa pasiune si convingere.

Sfatul Zen: exprima-ti intotdeauna opiniile fara teama. Nu pastra tacerea deoarece poti pierde multe lucruri in viata.

Citește și:

Bou: 5 iunie – 6 iulie

Cuvinte cheie: mandrie, curiozitate, inteligenta

Esti o fire nehotarata, prietenoasa si destul de timida. Optimista si mereu cu zambetul pe buze, reusesti de fiecare data sa vezi numai partea plina a paharului. Faci tot posibilul sa traiesti fiecare clipa la maxima intensitate si sa te bucuri de adevaratele placeri ale vietii. Te adaptezi destul de usor in orice mediu si de fiecare data simti nevoia de a schimba ceva in viata ta.

Sfatul Zen: Renunta la lupta pe care o duci cu propria persoana si incearca sa vezi si dincolo de prezent. Invata sa te pregatesti pentru viitor.

Floarea de lotus: 7 iulie – 1 august

Cuvinte cheie: orgoliu, prietenie, veselie

Esti o persoana schimbatoare, care nu stie ce vrea de la viata. Alergi dupa doi iepuri, insa niciodata nu reusesti sa prinzi vreunul. Te entuziasmezi foarte repede, iti place sa faci schimbari in viata ta, insa niciodata nu tii cont de ceea ce iti spune cu adevarat inima.

Citește și:

Sfatul Zen: dezvolta-ti talentele si cere ajutorul atunci cand problemele te depasesc.

Podul japonez: 2 august – 27 august

Cuvinte cheie: incredere, putere, simpatie

Esti o persoana sigura pe ea, care stie ce vrea de la viata. Consideri ca te-ai nascut pentru a te afara la putere, pentru a da ordine si indicatii. Iti place sa simti ca detii controlul si ca esti stapana pe tot ce se intampla in viata ta. Chiar daca pari foarte matura si insensibila, in realitate esti o fire sensibila, care poarta aceasta masca dura pentru ca ii este teama sa nu fie ranita.

Sfatul Zen: cauta dragostea adevarata, aceasta iti va ghida drumul prin viata si iti va lumina calea.

Piatra de gradina: 28 august – 10 octombrie

Cuvinte cheie: atractie, incredere, inteligenta

Esti o persoana speciala deoarece ai un stil unic de a face conexiuni cu orice persoana sau lucru cu care intri in contact. Legatura dintre tine si mediul inconjurator este foarte stransa, din aceasta cauza fiind o fire care iubeste libertatea si aventura. Nu vrei sa stii cum este sa traiesti in rutina, de aceea iti maresti orizonturile de fiecare data, in cautarea fericirii sufletului.

Citește și:

Sfatul Zen: nu ai nevoie de libertate pentru a fi independenta. Trebuie doar sa gasesti persoana potrivita.

Imparatul: 11 octombrie – 18 noiembrie

Cuvinte cheie: libertate, curaj, incredere

Esti o persoana, agila, posesiva, care reuseste de fiecare sa uimeasca. Descurcareata din fire, nu te pierzi in fata unei probleme, ci analizezi cu calm fiecare element, de cele mai multe ori luand decizia potrivita. Iti place sa ai o viata agitata, sa fii in miscare, sa simti ca faci ceva interesant cu viata ta.

Sfatul Zen: aminteste-ti ca perfectiunea nu exista. Cateodata este normal sa gresesti, trebuie doar sa gasesti forta necesara de a merge mai departe.

Imparateasa: 19 noiembrie – 26 decembrie

Cuvinte cheie: optimism, ambitie, putere

Esti o fire prietenoasa, deschisa la nou si sincera. Aventuriera din fire, faci tot posibilul sa te bucuri de fiecare zi din viata, sa traiesti la intensitate maxima si sa ai parte de experiente de neuitat. Ambitia si optimismul reprezinta cele doua elemente esentiale ale acestei zodii.

Citește și:

Sfatul Zen: Nu te juca cu provocarile pe care ti le ofera viata. Aminteste-ti ca roata se intoarce cel putin o data in viata.

Luna: 27 decembrie – 18 ianuarie

Cuvinte cheie: imaturitate, gelozie, putere

Esti o fire nesigura pe ea, care inca nu stie care este drumul ei in viata sau ce isi doreste sa faca pe viitor. Elementele care iti contureaza personalitatea sunt sinceritatea si gelozia. Prin intermediul acestora reusesti sa diferentiezi raul de bine, sa te descarci si sa gasesti linistea interioara.

Sfatul Zen: nu actiona numai pentru moment. Gandeste-te si la viitor atunci cand iei o decizie.

Broasca testoasa sacra: 19 ianuarie – 14 februarie

Cuvinte cheie: prietenie, incredere, curaj

Esti o fire inteligenta, care stie ce vrea de la viata. Prietenoasa si idealista, urasti singuratatea si de aceea faci tot posibilul pentru a fi inconjurata de familie, prieteni si cunostinte. Reusesti sa iti faci destul de repede prieteni si ai un dar al tau care te ajuta sa te faci placuta in orice situatie.

Citește și:

Sfatul Zen: Invata arta lucrului in echipa si gandeste-te la tine mai des decat te gandesti la ceilalti. Aminteste-ti ca tu esti cea care conteaza.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc