Setari Cookie-uri

Horoscop: Caracterul erotic in functie de zodie

Afla ce spun astrele despre caracterul tau erotic.

Foto: Shutterstock.com

Berbec

Cuvinte cheie: pasiune, maturitate, sexualitate

Barbatul Berbec: este o fire pasionala, sexuala, mandra si foarte sigura pe ea. Ii plac provocarile si iubeste tot ce este frumos. Stie ce vrea in pat si face tot posibilul sa isi satisfaca partenera.

Femeia Berbec: Cu o frumusete iesita din comun, femeia Berbec stie cum sa isi puna in evidenta atuurile pentru a atrage atentia barbatilor. Ea este plina de ambitii personale, ii place flirtul si aventurile.

Pozitia preferata: Andromaca sau scaunelul rasturnat.

Zone erogene: fata, parul si urechile.

Taur

Cuvinte cheie: maturitate, incapatanare, placere.

Barbatul Taur: este o persoana destul de inchisa in sine, dura si matura. Ii place sa aiba o partenera frumoasa, independenta, careia nu ii este teama sa spuna ce prefera in pat. In momentul in care este intr-o relatie se dedica trup si suflet acesteia.

Citește și:

Femeia Taur: este o fire sensibila si incapatanata. Foarte feminina, este de parere ca hainele reusesc sa schimbe o persoana. Ii place sa se imbrace simplu, insa elegant si provocator. In dragoste cauta parteneri loiali, dedicati relatiei.

Pozitia preferata: Misionarul sau Lingurita.

Zone erogene: sanii si coapsele.

Gemeni

Cuvinte cheie: simplitate, manipulare, romantism

Barbatul Gemeni: este o fire nehotarata, care nu stie foarte bine ce vrea in pat. Ii place sa experimenteze, sa fie luat prin surprindere si sa i se faca de fiecare data mici surprize sexuale. Considera ca sexul este o modalitate de manifestare a dragostei.

Femeia Gemeni: este o persoana inteligenta, prietenoasa si foarte vorbareata. In relatii ii place sa aiba un partener care sa ii fie alaturi tot timpul neconditionat, sa o sprijine in toate deciziile pe care le ia si sa ii ofere atentia de care are nevoie.

Citește și:

Pozitia preferata: Fluturele.

Zone erogene: umerii, palmele si genunchii.

Rac

Cuvinte cheie: alint, sensibilitate, erotism.

Barbatul Rac: este o persoana extrem de sexuala, care considera ca sexul este cheia catre o relatie fericita. Pentru el fiecare partida de sex este o lupta cu propria persoana, in care tine mortis sa demonstreze ca de fiecare data este mai bun.

Femeia Rac: are un corp armonios, bine proportionat, care considera ca senzualitatea este o caracteristica pe care ti-o formezi. Romantica si foarte pasionala, are nevoie de un partener independent, matur, care stie ce vrea de la viata.

Pozitia preferata: Corp la corp.

Zone erogene: sanii, picioarele si abdomenul.

Leu

Cuvinte cheie: superioritate, incapatanare, putere.

Barbatul Leu: Este amantul ideal in pat deoarece reuseste de fiecare data sa uimeasca prin devotamentul de care da dovada in timpul partidei sexuale. Ii place sa stie ca partenera lui este multumita asa ca face tot posibilul pentru a o satisface.

Citește și:

Femeia Leu: este o femeie foarte frumoasa, sigura pe ea, care stie ce isi doreste in pat. Ii place sa preia controlul, sa domine si sa arate ca, indiferent de situatie, ea este care care tine fraiele relatiei.

Pozitia preferata: Pozitia 69 si arcul.

Zone erogene: spatele, mainile si gatul.

Fecioara

Cuvinte cheie: nesiguranta, sensibilitate romantism.

Barbatul Fecioara: este o fire linistita, prietenoasa si usor nesigura. Ii place sa fie implicat in relatii de lunga durata, in care rutina isi are propriul rol – acela de de a spori increderea dintre parteneri. In pat este o persoana destul de lenesa, care asteapta ca partenera sa sa fie cea care face toata treaba.

Femeia Fecioara: este o persoana care adora sa fie la conducere. Ea se simte atrasa de putere si ii place sa stie ca detine controlul relatiei. Pe plan sexual, este o fire hotarata, careia nu ii este teama sa spuna ce isi doreste in pat.

Citește și:

Pozitia preferata: doggy style (pentru femei) si Femeia deasupra (pentru barbati).

Zone erogene: abdomenul, coapsele si mainile.

Balanta

Cuvinte cheie: echilibru, sentimentalism, romantism.

Barbatul Balanta: este o persoana echilibrata, amabila si foarte prietenoasa. In relatii da dovada de maturitate, fiind o fire rationala, care analizeaza fiecare amanunt inainte de a lua o decizie. La fel este si pe plan sexual, ii place sa primeasca si sa i se ofere atentie.

Femeia Balanta: este eleganta, cocheta si foarte feminina. Ii place la nebunie sa flirteze, sa primeasca atentie si sa fie curtata. Chiar daca are parte numai de relatii de scurta durata, in realitate este o fire emotiva, care viseaza la marea dragoste, la acel suflet pereche care sa o completeze.

Pozitia preferata: Misionarul rasturnat.

Zone erogene: fesele si spatele.

Citește și:

Scorpion

Cuvinte cheie: energie, putere, aventura.

Barbatul Scorpion: este o fire aventuriera, care face tot posibilul sa isi traiasca viata la intensitate maxima. Ii place sa stie ca detine controlul in relatii si adora jocurile erotice. Au nevoie de o partenera sigura pe ea, care stie ce isi doreste in pat si careia nu ii este teama sa spuna.

Femeia Scorpion: este o persoana pasionala, mandra, foarte feminina. Plina de ambitii personale, stie care sunt lucrurile care o multumesc si face tot posibilul sa le obtina. In relatii este destul de incapatanata: ea considera sexul o arma a dragostei, pe care o foloseste pentru a atrage barbatii.

Pozitia preferata: Copacul.

Zone erogene: fata, urechi si par.

Sagetator

Cuvinte cheie: loialitate, pasiune, romantism.

Barbatul Sagetator: este o fire prietenoasa, deschisa la nou, careia ii place sa fie luata prin surprindere. Ii place aventura, de aceea pentru el relatiile trebuie sa aduca de fiecare data ceva nou pentru a nu se plictisi.

Citește și:

Femeia Sagetator: este o persoana sociabila si dornica de viata. In relatii se plictiseste destul de repede, asa ca face tot posibilul ca de fiecare data sa imbunatateasca planul sexual. In momentul in care se plictiseste hotaraste sa se desparta. Niciodata nu inseala.

Pozitia preferata: Curtezana.

Zone erogene: coapsele, parul si genunchii.

Capricorn

Cuvinte cheie: incapatanare, dragoste, pasiune.

Barbatul Capricorn: este o persoana pasionala, care are nevoie de o partenera care sa il inteleaga, sa il respecte si sa ii ofere atentie. Destul de posesiv, ii place sa detina controlul chiar si atunci cand vine vorba despre partea sexuala.

Femeia Capricorn: este o fire sigura pe ea, care stie ce isi doreste. In momentul in care isi propune sa cucereasca un partener merge pana in panzele albe si nu renunta pana cand nu oboseste. Ii plac jocurile erotice si este atrasa de flirt.

Pozitia preferata: Misionarul sau Doggy style.

Zone erogene: abdomenul, sanii, zona picioarelor.

Varsator

Cuvinte cheie: sensibilitate, erotism, indiferenta.

Barbatul Varsator: este o fire matura, care stie ce vrea de la viata. In relatii da dovada de incredere in propria persoana, insa in realitate este foarte nesigura si sensibila. Are nevoie constanta de dragoste si atentie din partea partenerei sale.

Femeia Varsator: este o persoana misterioasa, cu un farmec aparte. Este genul de femeie care cauta atentie si dragoste si face tot posibilul pentru a gasi acel partener care sa o multumeasca pe toate planurile.

Pozitia preferata: Lenesul

Zone erogene: gat, urechi si piept.

Pesti

Cuvinte cheie: sociabilitate, prietenie, incapatanare

Barbatul Pesti: este o fire prietenoasa si foarte vorbareata. In viata sentimentala, este precum un copil, care are nevoie de o partenera care sa aiba grija de el, sa ii ofere atentie si afectiune tot timpul.

Femeia Pesti: este o persoana sensibila si foarte romantica. Pasionala din fire, ii place sa creada ca exista un suflet pereche pentru fiecare persoana si nu renunta pana in momentul in care nu este sigura ca l-a gasit.

Pozitia preferata: Lingurita

Zone erogene: sanii, fesele si picioarele.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc