Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce ti-au pregatit astrele in luna septembrie?

Afla cum va fi luna septembrie pentru tine in functie de zodia ta.

Taur

Cuvinte cheie: incapatanare, bucurie, fericire

Pentru nativii din zodia Taur, luna septembrie vine incarcata cu bucurii. Dupa zile intregi de munca, este timpul pentru o mica relaxare: o vacanta binemeritata, in care se pot distra si uita de toate problemele.

In dragoste totul merge perfect: partenerul va intelege si va respecta deciziile pe care le iei. Incercati sa va faceti timp si pentru el si, cel mai important, asigurati-va ca va exteriorizati sentimentele.

Zile norocoase: 4, 13, 30.

Gemeni

Cuvinte cheie: socializare, incredere, amabilitate

Pentru nativii din Gemeni, septembrie va fi o luna a socializarii si a distractiei. Persoanele nascute in aceasta perioada vor avea parte de foarte multa aventura, vor cunoaste persoane noi, vor descoperi locuri interesante si isi vor face multi prieteni.

Pentru cei care sunt intr-o relatie: luna septembrie este luna dragostei. Vor da dovada de afectiune, vor fi foarte atenti cu partenerul si le vor dedica tot timpul lor. Pentru cei singuri: jumatatea lui septembrie este perioada perfecta pentru a va face un nou partener.

Citește și:

Zile norocoase: 5, 17, 22.

Rac

Cuvinte cheie: vacanta, relaxare, distractie

Pentru nativii din Rac, luna septembrie este una dintre cele mai frumoase luni ale anului. Astrele sunt de partea lor si ii vor ajuta sa se descurce pe toate planurile, sa isi duca la bun sfarsit ideile si sa ia cele mai bune decizii. Catre jumatatea lunii se anunta o vacanta importanta, in care se pot relaxa si distra.

Pe plan sentimental, totul merge perfect: Racii dau dovada de maturitate in relatia cu partenerul. Energia sexuala si pasiunea se va mentine pe intreaga perioada a lunii septembrie.

Zile norocoase: 12, 25, 29.

Leu

Cuvinte cheie: incapatanare, sensibilitate, distractie

Pentru persoanele nascute sub semnul Leu, septembrie va fi cea mai buna luna anului 2012 deoarece vor avea parte de numeroase surprize placute si bucurii din toate partile. In ceea ce priveste viata profesionala, munca depusa si orele suplimentare lucrate vor fi intr-un final rasplatite.

Citește și:

Pe plan sentimental, partenerul este mai mult decat intelegator. Certurile si neintelegerile sunt de domeniul trecutului. Septembrie va fi o luna destul de linistita, in care nativii Leu vor profita de aceasta perioada frumoasa pentru a isi face ordine in idei si in viata de cuplu.

Zile norocoase: 6, 15, 21.

Fecioara

Cuvinte cheie: incredere, motivatie, responsabilitate.

Luna septembrie se anunta o perioada destul de dificila pentru persoanele din zodia Fecioara. Vor exista mici probleme in ceea ce priveste partea financiara, nativii Fecioara ajungand sa se refugieze in munca pentru a se putea pune din nou pe picioare.

Din fericire, viata lor sentimentala nu va avea de suferit. Chiar daca vor fi foarte ocupate, persoanele din zodia Fecioara isi vor putea concentra atentia si in zona dragostei. Norocul este de partea lor, trebuie doar sa stie ce vor si unde sa caute.

Citește și:

Zile norocoase: 8, 10, 28.

Balanta

Cuvinte cheie: veselie, maturitate, romantism

Pentru nativii din Balanta, luna septembrie este o luna plina si destul de dificila, cu urcusuri si coborasuri. Pe plan profesional totul merge ca pe roate: sunt foarte multumiti de jobul pe care il au, castiga destul de bine si superiorii ii apreciaza.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre viata sentimentala. Persoanele nascute in Balanta se vor schimba foarte mult in aceasta perioada, vor vedea cu alti ochi relatia si vor analiza la rece toate problemele pe care le au. Discutiile sincere cu partenerul sunt cheia!

Zile norocoase: 12, 25, 29.

Scorpion

Cuvinte cheie: aventura, imaturitate, prietenie

In luna septembrie, persoanele din zodia Scorpion vor trece printr-o perioada de tranzitie, in care vor incerca sa isi faca ordine in viata, sa isi dea seama ce conteaza pentru ei si, cel mai important, sa gaseasca locul in care vor sa fie.

Citește și:

Atat cariera cat si viata sentimentala vor avea de suferit, insa tot raul va fi spre bine: catre sfarsitul lunii vor gasi foarte multe persoane eficiente care vor dori sa colaboreze cu nativii Scorpion. Cupidon isi va indrepta si el toate sagetile asupra Scorpionilor.

Zile norocoase: 1, 17, 20.

Sagetator

Luna septembrie este o luna foarte buna pentru persoanele nascute sub semnul Sagetator. Pe plan sentimental, aceasta luna va fi incarcata cu emotie si pasiune. Este indicat ca nativii Sagetator sa profite la maxim de aceasta perioada deoarece in octombrie norocul nu va mai fi de partea lor.

Pe plan profesional lucrurile stau foarte bine. Se anunta cateva propuneri de afaceri din partea unor persoane cu experienta. Aceste sanse vor reprezenta inceputul unor colaborari fructuoase, de pe urma carora vor avea parte de numeroase avantaje.

Citește și:

Zile norocoase: 4, 13, 26.

Capricorn

Cuvinte cheie: liniste, sinceritate, prietenie

Pentru nativii din zodia Capricorn, luna septembrie este una cu adevarat fierbinte. Pe plan sentimental problemele si conflictele cu partenerul se vor rezolva, iar catre sfarsitul lunii lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata: va fi mai mult romantism, iar relatia va fi mult mai intensa si pasionala.

In ceea ce priveste planul financiar, vor exista mici probleme cu concentrarea si munca in echipa. Chiar daca vor reusi sa rezolve doar cateva dintre acestea, nativii Capricorn vor primi ajutor din partea colegilor si vor putea merge mai departe.

Zile norocoase: 9, 11, 29.

Varsator

Cuvinte cheie: maturitate, incredere, iubire

Pentru persoanele din zodia Varsator, septembrie va fi o luna perfecta din toate punctele de vedere. Pe plan profesional vor avea parte de foarte multe lucruri cu adevarat spectaculoase: promovarea mult asteptata, vor primi suport din toate partile si vor reusi sa vina numai cu idei bune in fata superiorilor.

Citește și:

In ceea ce priveste viata sentimentala, totul va fi armonios, linistit si fara grij: nu vor exista certuri sau conflicte cu partenerul. Pentru cei care nu sunt inca intr-o relatie, mare atentie: Cupidon si-a indreptat toate sagetile catre ei!

Zile norocoase: 5, 14, 23.

Pesti

Cuvinte cheie: intelegere, iubire, planuri

Pentru persoanele din zodia Pesti, luna septembrie este o perioada de tranzitie: vor avea timp sa isi analizeze viata, sa se intrebe ce vor si sa realizeze care este traseul pe care trebuie sa il urmeze pentru a fi fericiti. Pe plan profesional se anunta cateva schimbari: un nou loc de munca sau, cel putin, o promovare.

In ceea ce priveste viata sentimentala, septembrie va fi luna impacarii: vor intelege ce isi doreste partenerul de la relatia lor, vor deveni mult mai sensibili si vor da dovada de intelegere si maturitate.

Zile norocoase: 10, 15, 22.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc