Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce iti rezerva anul 2013?

Horoscop 2013: afla ce ti-au pregatit astrele pentru urmatorul an in functie de zodie.

In ceea ce priveste viata sentimentala, usa ta va fi larg deschisa intreaga perioada a anului. Astrele te vor ajuta foarte mult pe acest plan. Daca deja esti intr-o relatie, nu va fi o transformare totala in viata de cuplu, ci doar vei stabili alaturi de partenerul tau anumite prioritati. Vei avea posibilitatea sa iti exprimi sentimentele si poftele interioare mai des. Pentru ca relatia sa functioneze, incearca sa nu ascunzi nimic de partenerul tau.

Varsator

Anul 2013 va fi un an foarte pasnic si senin, in care vei avea timp sa iti pui in ordine viata. Vei putea sa lasi in urma trecutul, bucurandu-te de prezent si concentrandu-te asupra viitorului. Aceasta va fi o perioada de posibilitati uriase, cu oportunitati vaste, care iti pot schimba radical viata. Asigura-te ca actiunile tale impulsive nu iti vor distruge relatiile pe care le ai cu persoanele din jurul tau. Acest an va fi unul destul de exigent, in care vei avea de lucru pe toate planurile vietii.

Citește și:

In ceea ce priveste dragoste, 2013 va fi un an care iti promite fericire generala si multumire in viata sentimentala. Scapa de griji si de remuscari, arata-ti sentimentele si renunta la teama de a fi fericita. Bucura-te de relatia pe care o ai si de partenerul tau. Fii tu insati, arata-ti adevarata fata. In cazul in care esti singura, acest an va fi unul plin de emotii si de pasiune, insa nimic concret: relatii trecatoare, aventura, flirt, distractie.

Pesti

Anul 2013 va fi un an foarte bun pentru Pesti. Vei face numeroase progrese pe plan profesional, vor exista foarte multe oportunitati de colaborare si vei avea posibilitatea sa stabilesti conexiuni foarte bune cu persoane importante, care vor juca un rol important in viata ta. Nivelul de incredere in propria persoana va creste considerabil. Vei fi capabila sa elimini toate obstacolele care vor intra pe drumul tau.

Citește și:

In ceea ce priveste dragostea, anul 2012 va fi un an de euforie. Satisfactie, distractie, aventura, flirt si mult optimism. Daca nu esti intr-o relatie, nu te astepta sa iti gasesti sufletul pereche in aceasta perioada, insa chiar daca relatiile pe care le vei avea vor fi de scurta durata, vei avea posibilitatea de a fi fericita. Daca esti intr-o relatie, atunci ai nevoie sa petreci putin timp singura, sa iti faci ordine in idei si sa afli ce iti doresti cu adevarat.

Foto prima pagina: Sxc.hu

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc