Berbec

Caracteristici: incapatanare, maturitate, incredere.

Pentru toamna 2012 astrele ti-au pregatit numai surprize frumoase. Vor exista schimbari mari pe toate planurile, insa nu te speria, totul este spre bine. Banii vor fi din belsug, iar sefii vor fi extrem de multumiti de tine. Mare atentie la investitiile pe care le faci!

Luna norocoasa: octombrie.

Numere norocoase: 12, 24, 29.

Foto: Shutterstock.com

Taur

Caracteristici: incapatanare, sinceritate, prietenie.

Daca te-ai nascut sub semnul Taur, atunci inseamna ca esti o persoana norocoasa. Te vei bucura de cea mai frumoasa perioada a anului: vei petrece tot mai mult timp alaturi de persoana iubita, vei aprecia ceea ce ai langa tine, vei avea timp si pentru familie si, cel mai important, vei fi fericita si pe plan profesional. Pentru tine aceste luni reprezinta mai degraba o perioada de relaxare si de liniste sufleteasca.

Luna norocoasa: septembrie

Numere norocoase: 1, 4, 6, 12.

Gemeni

Caracteristici: putere, intelegere, generozitate.

Pentru aceasta perioada, astrele ti-au pregatit mici surprize emotionale. Vei putea sa renunti la masca pe care o porti de atata timp si sa scoti la iveala latura propriului caracter. Vei da dovada de generozitate, de intelegere si de altruism. Toata lumea iti va aprecia gesturile marete, iar acest lucru iti va aduce numai multumiri si impliniri.

Luna norocoasa: noiembrie

Numere norocoase: 3, 8, 14, 22.

Rac

Caracteristici: iubire, pasiune, incredere, sinceritate.

Toamna anului 2012 va fi o perioada de tranzitie pentru tine in ceea ce priveste planul profesional. Dupa o perioada dificila, in care ai analizat toate problemele si situatiile prin care ai trecut, ai decis ca stii ce vrei de la viata. Acest lucru te va transforma intr-o persoana sigura pe ea, care isi va uimi superiorii cu noile calitati: pofta de munca, perseverenta si incredere in fortele proprii.

Luna norocoasa: noiembrie.

Numere norocoase: 4, 7, 15, 23, 30.

Leu

Caracteristici: incapatanare, prietenie, bani.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: