Setari Cookie-uri

Zodiacul afectiv: 4 barbati din horoscop care fac femeile fericite

Cine poate fi sufletul tau pereche din horoscop.

Fecioara

Barbatul nascut in zodia Fecioara este caracterizat de discretie si diplomatie. Hotararea si meticulozitatea ii definesc cel mai bine personalitatea. Stie exact ce isi doreste si are grija sa-si respecte mereu cuvantul dat. Pare timid in dragoste, dar prefera sa isi dezvalui treptat personalitatea. Isi exteriorizeaza sentimentele cand are siguranta deplina in perechea lui.

Doreste sa ii fie respectata intimitatea, de aceea nu va dezvalui prea multe despre relatia lui. Chiar daca este fericit si indragostit, ii place sa pastreze discretia. Pretuieste femeia si de aceea trateaza persoana iubita cu respect si intelegere, fiind extrem de tolerant si sincer.

sursa foto: shutterstock.com

Capricorn

Barbatul nascut in zodia Capricorn se remarca prin generozitate si toleranta. Trateaza cu seriozitate maxima implicarea intr-o relatie sentimentala si spera la o legatura durabila. Vorbeste putin dar atunci cand o face isi alege foarte bine cuvintele. Isi indeplineste intotdeauna promisiunuile, avand grija sa isi respecte cuvantul dat. Este inclinat catre stabilitate, de aceea manifesta interes doar pentru relatiile de durata.

Citește și:

In dragoste este idealist. Isi protejeaza neconditionat femeia iubita si are grija sa ii ofere tot confortul pe care si-l doreste. Se teme de singuratate si de aceea poate deveni usor posesiv. Vrea sa aiba siguranta deplina a sentimentelor pe care le ofera.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc