Setari Cookie-uri

Portretul zodiei tale in horoscopul japonez

Descopera care este semnul tau in zodiacul japonez:

Piatra de gradina: 28 august – 10 octombrie

Piatra de gradina este un element nelipsit din gradinile japoneze. Semnifica stabilitate, forta si uniune. Persoanele guvernate de acest semn sunt catalogati deseori insensibili si nepasatori.

Prima impresie nu este niciodata cea mai buna si de aceea trebuie sa se straduiasca pentru a lasa si impresii pozitive. In realitate sunt doar perfectionisti si tin foarte mult la imaginea lor.

Totul trebuie sa le iasa foarte bine si nu suporta jumatatile de masura.

Imparatul: 11 octombrie – 18 noiembrie

In traditia japoneza imparatul inseamna forta si autoritate. De aceea, persoanele guvernate de acest semn sunt foarte hotarate, stiu intotdeauna ce vor si reusesc ce si-au propus.

Ambitia ii ajuta mereu sa ia cele mai bune decizii chiar si in conditii tensionate. Au o capacitate foarte mare de munca si cand isi propun ceva trebuie sa reuseasca.

Citește și:

Nu de putine ori tind sa devina posesivi si dominatori.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc