Afla ce iti rezerva astrele in 2013. Fie ca vei castiga la loto sau iti vei intalni marea dragoste, destinul tau e scris in stele.

Dragoste in cuvinte: Citate inspirationale pentru povesti de dragoste nemuritoare

SURSA FOTO: Shutterstock.com

Berbec

Caracteristici: Berbecii sunt semne de foc si au aventura in sange. Escaladarea Everestului, expeditiila Polul Nord, sculptura in gheata cu torta,toate au fost facute deja de un Berbec.

In ciuda independentei de care dau dovada in mod normal, uneori se pot dovedi a fi extrem de naivi. Se arunca in situatii limita cu capul inainte si cu picioarele legate.

Restrictiile pe care le-ai simtit in ultimii ani in ceea ce priveste relatiile sentimentale se vor ridica in 2013. De obicei, esti prietenoasa si sociabila dar anul acesta te vei intrece pe tine insati.

Vei intalni multi oameni noi, din diverse culturi. Cei mai multi dintre ei nu vor ramane in viata ta pe termen lung dar vei capata experiente bogate in relationarea cu oamenii.

In ceea ce priveste cariera, trebuie sa dai dovada de atentie sporita. Inclinatiile tale native de a refuza autoritatea iti vor periclita relatia cu seful tau.

Numere norocoase: 4, 7, 9, 12


Sfat
: Nu strica un dram de prudenta!

Culoare benefica: rosu aprins

Astrologie: Numerele norocoase ale zodiei tale

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: