Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spune despre tine ziua in care te-ai nascut

Destinul nu este decat un calcul precis de care nu avem habar.

Daca ziua in care te-ai nascut este... 7

Orice persoana nascuta in aceasta zi este foarte atenta la detalii si observa fiecare schimbare din jur, cat de mica ar fi. Desi ai cunostinte bogate si memorie foarte buna, iti este greu sa iti exprimi sentimentele, ideile si dorintele.

Un sfat pentru tine: Nu te mai teme de opinia celorlati, exteriorizeaza-te!

Daca ziua in care te-ai nascut este... 8

Marele tau defect este ca te plictisesti repede. Nu prea iti place sa termini ce ai inceput, iar daca trebuie neaparat sa o faci, esti superficiala. De altfel, esti o persoana foarte usor de placut: imprevizibila, originala, energica, prietenoasa.

Un sfat pentru tine: Incearca sa iti asumi responsabilitatile si sa nu mai cauti tapi ispasitori.

Daca ziua in care te-ai nascut este... 9

Iti este destul de dificil sa te pui intr-o lumina favorabila deoarece comunicarea nu este punctul tau forte. Totusi, reusesti sa iti faci prieteni foarte buni si sa ii tii aproape, datorita farmecului personal si abilitatii de a-ti arata aprecierea putinelor persoane la care tii.

Citește și:

Un sfat pentru tine: Uneori, imposibilitatea de a te exprima poate fi motivata de faptul ca nu esti sincera cu tine. Incearca sa rectifici aceasta problema.

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc