Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei in luna februarie

Afla cata iubire ti-au rezervat astrele pentru luna februarie 2013.

Esti nerabdatoare, nu-i asa?, sa vezi ce ti-au pregatit astrele pentru aceasta luna. Iubirea se poate ascunde dupa colt sau poate fi chiar in fata ta, fara sa o vezi. Nu uita sa fii atenta la semnele pe care soarta ti le scoate in cale si, daca esti in cautarea perechii, analizeaza-ti bine oportunitatile cu persoanele de interes.

Sursa foto: DepositPhotos.com

Berbec (21.03-20.04)

Te-ai obisnuit ca initiativa sa iti apartina si ca cei din jurul tau sa faca exact ce iti doresti si, totusi, partenerul de viata iti va arata (nu neaparat in mod voit) ca nu merge mereu asa. In general, ar fi bine sa mai renunti putin la orgoliu, mai ales in relatie si cu atat mai mult daca iti doresti sa dureze.

Pentru nativii Berbec, februarie va fi o luna buna. Chiar daca nu fiecare va avea parte de pasiunea la care aspira, pe plan sentimental se anunta armonie. Vei primi atentia si afectiunea de care ai nevoie, iar partenerul tau (sau pretendentii) va fi destul de generos in aceasta perioada.

Citește și:

Piatra pretioasa norocoasa: topaz.

Planeta care iti influenteaza relatiile: Venus.

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc