Setari Cookie-uri

Horoscopul Primaverii: Influenta florilor asupra zodiei tale

Echilibru si putere sub semnul Soarelui

Echinoctiul este momentul in care ziua este egala cu noapte. De asemenea, marcheaza nevoie de echilibru interior inm viata fiecaruia.

Echinoctiul de primavara simbolizeaza fertilitatea si puterea de creatie. Primavara este benefica pentru innoirea multor aspecte din viata cotidiana si pentru perspective proaspete asupra relatiilor vechi.

Iata cum va fi influentata fiecare zodie in parte de natura care se trezeste la viata si care sunt florile si plantele ce vor atrage energiile benefice. Chiar daca anumite zodii pot fi protejate de aceeasi floare, influentele lor pot fi diferite in functie de caracteristicile zodiacale.

Berbec

O persoana apropiata tie va suferi multe neplaceri la locul de munca din cauza unei greseli, a unei situatii neasteptate sau chiar a unor intrigi iar acest lucru se va rasfarnge asupra relatiei tale cu persoana in cauza. Trebuie sa acorzi mai multa atentie situatiei tale de la locul de munca si sa eviti pe cat posibil sa discuti despre chestiuni personale.

Citește și:

Dragostea va prinde puteri noi si vei aprinde o flacara pe care o credeai de mult stinsa. In aceasta primavara te asteapta lungi plimbari pe aleile inflorite ale parcurilor si multi fluturasi in stomac.

Flori benefice

Trandafir-prosperitate si armonie


Paducel- vindecare si protectie

sursa foto: shutetrstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc