Setari Cookie-uri

Horoscopul carierei in 2013

Cum iti influenteaza astrele viata profesionala.

Anul in care ne aflam este considerat o perioada de revigorare a energiilor dar si o piatra de hotar in ceea ce priveste viata profesionala. De aceea, orice decizie luata trebuie cantarita bine. Cel mai prielnic moment pentru schimbare se va dovedi a fi, asa cum vei vedea, luna mai sau a doua jumatate a lui 2013.

Berbec

Impulsivi si mereu in graba, Berbecii sunt foarte pasionati de carierele lor, cu atat mai mult atunci cand practica o meserie care le face placere.

In 2013, pe Berbeci ii asteapta schimbari importante pe plan profesional, datorate in principiu tranzitiei lui Pluto in casa a Xa.

In acest caz, nativii in Berbec se vor simti impulsionati catre succes si vor actiona cu perseverenta.

Cu toate acestea, ei trebuie sa-si gaseasca echilibrul si sa nu se lase influentati de autoritatea de care ar beneficia in urma unei promovari.

Citește și:

Ceea ce nu inseamna ca trebuie sa se impotriveasca acestei schimbari, ci doar sa-si reevalueze deciziile.

Astro-sfat: Nu lua decizii sub influenta momentului!

Taur

Fiind semn de pamant, nativii in Taur sunt in general echilibrati, rabdatori dar si incapatanati, adeptii muncii asidue. Sunt destul de stabili in ceea ce priveste chestiunile profesionale. Lucreaza sistematic si sunt coechipieri excelenti.

In 2013, este recomandat pentru ei sa faca mici schimbari pe plan profesional. Desigur, o schimbare majora se va dovedi a fi in avantajul lor insa prin natura lor pamanteana, acestia sunt mai putin inclinati catre modificari sau decizii radicale. S-ar putea simti incorsetati de o chestiune personala insa daca se vor analiza obiectiv, vor descoperi ca nu exista situatie fara iesire.

Astro-sfat: Cauta sa te adaptezi permanent!

Citește și:

Gemeni

Cei nascuti sub semnul Gemenilor sunt sociabili, de neoprit si iubesc sa interactioneze cu oamenii si vor prospera doar in acel domeniu care le asigura comunicare permanenta cu semenii lor.

2013 va incepe cu un ton pozitiv in viata profesionala. Chiar daca sunt multumiti de pozitia lor, cei mai multi Gemeni vor avea numeroase oportunitati si ocazii benefice daca se decid pentru o schimbare de profesie.

Daca decid sa ramana pe loc, nu vor avea de pierdut deoarece ii asteapta o promovare sau pur si simplu, castiguri materiale neasteptate din alte surse.

La suprafata, toate merg bine insa in interiorul lor, vor fi macinati de o nemultumire sau de teama insuccesului.

Astro-sfat: Doar cine risca poate castiga!

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc