Setari Cookie-uri

Horoscopul carierei in 2013

Cum iti influenteaza astrele viata profesionala.

Rac

Principala trasatura pe plan profesional a nativilor in Rac este sinceritatea opiniilor si concretetea sfaturilor. Sunt stabili si foarte meticulosi in ceea ce priveste programul de munca.

2013 nu va debuta sub cele mai bune auspicii. Pe plan profesional, ceva nu se va ridica la inaltimea asteptarilor, ceea ce va declansa un val de furie si de suspiciune in randul Racilor, ca si cum tot Universul comploteaza impotriva lor.

Sfarsitul anului vine insa cu vesti bune pentru acestia dar totul depinde de maniera in care vor trece peste obstacole. Daca vor continua sa reactioneze agresiv, s-ar putea sa mai aiba de asteptat in ceea ce priveste succesul profesional.

Astro-sfat: Tempereaza-te cat mai mult posibil!

Leu

Fiind dominati de Soare, Leii sunt plini de energie si entuziasm, gata oricand sa preia haturile si sa redreseze situatiile dificile. Oamenii din jurul lor se intorc adeseori catre ei atunci cand au nevoie de un sfat.

Citește și:

Din punct de vedere profesional, 2013 va fi un an plin de urcusuri si coborsuri pentru Lei. Nimic nu ii va demoraliza si vor simti fiecare obstacol ca si cum ar fi o cursa pe care trebuie si o vor castiga cu siguranta.

In a doua jumatate a anului, o situatie de familie le va abate atentia de la succesul profesional. Singura solutie este sa gaseasca echilibrul intre cariera si viata personala. Mare atentie la conflictele care s-ar putea ivi cu superiorii din aceasta cauza.


Astro-sfat: Nu te abate de la drumul tau!

Fecioara

Nativii in Fecioara nu muncesc pentru ca trebuie, ci pentru ca le place si nu suporta inactivitatea. De aceea, se vor dedica profund pe plan profesional.

2013 este un an promitator pentru Fecioare. Tinand cont de implicarea lor, succesul si promovarea nu sunt prea departe. Relatia cu superiorii va fi benefica si va avea loc un schimb de idei din care vor avea de invatat ambele parti.

Citește și:

Prin urmare, Fecioarele vor deveni piese de neinlocuit pentru functionarea unei institutii sau a unei intreprinderi. Cele mai mari beneficii vor veni pentru cei implicati in domenii ca cercetare, invatamant, media, contabilitate si notariat.

Astro-sfat: Ramai la fel de dedicate si lasa-te motivata de succesul tau!

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc