Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei: Cine dicteaza in relatia de cuplu?

Care sunt zodiile dominante in dragoste?

Fiecare dintre noi iubeste in mod diferit sau isi exprima sentimentele altfel decat ar fi de asteptat. De aici, ideea ca unii iubesc mai mult, altii mai putin. Intr-o relatie ideala, cei doi parteneri iubesc si impartasesc totul pe picior de egalitate. Dar toti stim ca nu exista relatia ideala. Raporturile de putere in cuplu difera si in functie de caracteristicile zodiacale.

Berbec

Zodie de Foc

Planeta: Marte

Berbecul se indragosteste pana isi pierde mintile, jura iubire vesnica apoi se face ca ploua si fuge. Pasiunea fizica reprezinta o parte foarte importanta a relatiei. De aceea, Berbecul nu va rezista langa un partener care il plictiseste. Ii place sa fie cucerit dar adora arta seductiei pe care el o stapaneste cel mai bine.

Domina in relatia cu zodiile de Pamant si Aer

Este dominat in relatia cu zodiile de Apa

sursa foto: shutterstock

Citește și:

Taur

Zodie de Pamant

Planeta: Venus

Taurul isi pastreaza renumele de cuceritor dar in mod paradoxal, poate fi una dintre cele mai loiale zodii. Atunci cand se indragosteste, o face profund. Exista insa un mic declic ce il poate impinge spre infidelitate: sexul nesatisfacator. In mod paradoxal, va tine insa cu dintii de relatie pana cand uneori nu mai intelege nici el ce vrea.

Domina in relatia cu zodiile de Aer

Este dominat in relatia cu zodiile de Foc si Apa

Gemeni

Zodie de Aer

Planeta: Mercur

E tare greu sa tii pasul cu Gemenii in relatie! Acum e alba, ba e neagra, ba le vrea pe amandoua pana iti da dureri de cap. Cu partenerii sai de dragoste nu e deloc cinstit si ii place sa se joace cu nervii lor. Adora sa provoace mici fiori de gelozie, dar in sinea sa este fidel. Ca sa-i starnesti interesul, plateste-i cu aceeasi moneda. In definitiv, totul e permis in dragoste si in razboi.

Citește și:

Domina in relatia cu zodiile de Pamant si Foc

Este dominat in relatia cu zodiile de Apa

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc