Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut?

Afla cum ne influenteaza anotimpul in care ne-am nascut personalitatea

Temperatura, presiunea atmosferica si specificul anotimpului in care aparem pe aceasta lume ne influenteaza, vrand, nevrand, personalitatea, asa cum si climatul influenteaza caracterul fiecarui individ, iar starea meteo ne influenteaza dispozitia de peste zi.

Despre persoanele nascute PRIMAVARA

Foto: Shutterstock.

Fiind anotimpul in care natura renaste, persoanele nascute in aceasta perioada sunt dintre cele mai energice. Vor imbratisa intotdeauna schimbarea si vor fi atrase de orice tip de aventura.

Se imprietenesc repede, avand o fire flexibila si deschisa, si le este usor sa se faca placute datorita veseliei ce le caracterizeaza.

Fiecare nativ al primaverii are toanele sale, firi dificile si greu de inteles pentru persoanele mai calme. Impulsivitatea si placerea de a visa cu ochii deschisi, insa fara a se putea organiza sau a se convinge sa treaca la fapte sunt, de asemenea, caracteristici importante.

Citește și:

Persoanele nascute spre sfarsitul primaverii sunt, in afara trasaturilor descrise mai sus, foarte ambitioase si incapatanate din cale afara.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc