Setari Cookie-uri

Horoscop: Ingerul lunii in care te-ai nascut

Care este ingerul care iti ghideaza alegerile de-a lungul vietii?

Divinitatile sunt mai multe decat ne-am putea imagina vreodata, insa, conform pariului propus de Pascal, nu strica sa credem in ele. Daca exista si credem in ele, avem doar de castigat de pe urma rugamintilor noastre. Daca nu exista si credem in ele, nu avem nimic de pierdut, dar daca exista si nu credem, sufletul nostru va deveni unul ratacitor, fara de calauza divina.

Sursa foto: DepositPhotos.

Cei nascuti in luna ianuarie sunt paziti de Nemamiah, pazitorul justitiei.

Simboluri ce iti poarta noroc: nucul, busolele.

Culoarea potrivita personalitatii tale: turcoaz.

Esti o fire organizata si prietenoasa, insa iti este destul de greu sa ai incredere in oameni si sa te apropii de ei din punct de vedere emotional. Tinzi sa fii mai matura decat sunt restul persoanelor de varsta ta, iar multe dintre responsabilitatile grupului iti revin tie tocmai din acest motiv.

Citește și:

Un sfat: Acorda prezumtia de nevinovatie pana la dovada contrarie, pentru a-ti fi mai usor sa iti faci prieteni adevarati.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc