Setari Cookie-uri

Ghid astrologic in functie de ziua in care te-ai nascut

Fiecare zi a saptamanii are un alt specific, iar acesta se rasfrange asupra personalitatii tale.

Se spune ca ziua buna se cunoaste de dimineata si ca o saptamana buna incepe de luni, se spune ca duminica este zi de odihna, ca martea e cu trei ceasuri rele, dar intotdeauna asteptam entuziasmati vinerile… si tot asa. Fiecare zi a saptamanii are specificul ei, iar acesta influenteaza modul in care gandim si reactionam, adesea in mod inconstient.

Calculeaza-ti ziua nasterii (cauta in telefon calendarul anului in care te-ai nascut), vezi in ce zi a saptamanii ai venit pe lume si vezi cat de bine se potrivesc descrierile de mai jos fiecarei zile – poti afla si in ce zi a saptamanii s-au nascut cei dragi tie, pentru a-i cunoaste mai bine.

Sursa foto: Shutterstock.

Persoanele nascute in ziua de… LUNI

Persoanele nascute in lunea sunt calme, sincere si cu personalitate puternica. Au tendinta sa fie prea directe si prea sincere, ceea ce altii pot percepe ca fiind defecte. Cand este vorba despre schimbari si lucruri noi, le place ca initiativa sa le apartina. De obicei responsabile si rezervate, aceste persoane adora sa fie in centrul atentiei.

Citește și:

Animalul totemic corespunzator: Tigru.

Astrul care iti guverneaza destinul: Luna.

Defecte: posesivitate, emotivitate, inconstanta.

Calitati: spirit de conducator, compasiune, modestie.

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc