Setari Cookie-uri

Horoscopul infidelitatii: Ce zodii sunt predispuse sa insele?

Afla care sunt cele mai infidele zodii!

Infidelitatea, ca orice alta apucatura omeneasca, poate fi influentata de pozitia astrelor la momentul nasterii fiecarui om. De aceea, anumite zodii sunt mai predispuse sa isi insele partenerii decat altele, pentru care neloialitatea in cuplu este de neconceput.

1. Scorpion

Categoric, aceasta zodie ocupa locul fruntas in topul zodiilor infidele iar acest lucru nu suprinde pe nimeni. Nativii in Scorpioni sunt cea mai senzuala zodie, cu o putere erotica imensa care le poate aduce insa multe neplaceri de-a lungul vietii. Ei se considera oameni liberi, in orice situatie si nu accepta decat cu greu jugul casniciei.

Chiar si asa, nu se considera niciodata legati de cineva si uneori, nici macar nu se deranjeaza sa iti ascunda pacatele. Deviza lor in viata este “Nu sunt proprietatea nimanui si pot sa fac ce vreau”.

Scorpionii sunt parteneri cu un comportament greu de inteles. Se pot indragosti de doua persoane in acelasi timp si vor incerca sa le faca fericite in egala masura. In cea de-a doua persoana vor cauta o completare a partenerului oficial.

Citește și:

sursa foto shutterstock femeie cu doi parteneri

2. Berbec

Atunci cand insala, pornirile unui Berbec sunt de rareori de natura emotionala. Este infidel din considerente pur fizice, manat de atractie si pasiune.

In mod paradoxal, chiar si atunci cand insala, Berbecul ramane loial partenerului sau oficial. Suna putin bizar insa pentru ei fidelitatea si loialitatea sunt doua lucruri diferite. Isi pot insela partenerul trupeste insa niciodata nu il vor vorbi de rau in fata amantei sau amantului iar in societate va incerca sa pastreze aparenta de cuplu fericit.

In infidelitate, Berebcul vede o forma de evadare si descarcare psihica. Chiar daca ii arata respect amantului sau amantei, in sinea sa Berbecul isi dispretuieste “prada” si pe sine insusi pentru actele de adulter.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc