Setari Cookie-uri

Top 3: Cele mai norocoase zodii in 2014

2014... Din punct de vedere numerologic, 2014 este un an pus sub semnul simbolisticii numarului 7. 7 este ganditorul si cautatorul. Va fi un an al introspectiunii pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare altfel. Vom fi provocati sa ne largim orizonturile. Sa cautam mai adanc in adancul nostru dar si in jurul nostru. Unele dintre zodii sunt mai favorizate decat celelalte, bucurandu-se de alintul unui an mult mai favorabil.

Varsator

Foto: Shutterstock.com; Varsator, femeie, femeie frumoasa, desen

Poate ca acum nu poti crede acest fapt, dar anul 2014 este important pentru tine pentru ca te va ajuta sa gasesti raspunsurile la intrebarile tale cele mai intime si mai profunde. Vei reusi sa te echilibrezi si sa gasesti cea mai adevarata cale.

Dorintele tale se vor materializa la momentul oportun, exact atunci cand ai nevoie. Pe masura desfasurarii anului 2014, vei capata din ce in ce mai multa incredere in tine si vei gasi solutiile cele mai bune.

De asemenea vei fi un sprijin de nadejde si pentru prietenii tai pe care ii vei incuraja cu cele mai bune sfaturi.
Anul ce vine, asculta-ti voce ainterioara cu mai multa incredere. Fii stapana pe ceea ce simti si vei gasi fericirea, inspirandu-i si pe oamenii din jurul tau.


Kudika
31 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc