Setari Cookie-uri

Previziuni mitologice: Horoscopul zeilor nordici

Zodiacul iernii nesfarsite

La inceputurile veacului a fost Odin si din el s-au zamislit Thor, Baldr si Heimdallr care se vor confrunta cu Loki si bestiile lui la Ragnarok, lupta care in care vor pieri cei buni si cei rai in egala masura. Panteonul nordic este o sursa inepuizabila de legende fabuloase. Insa o parte din acestei zeitati sunt asociate cu anumite zodii, fie datorita trasaturilor de caracter fie pentru faptele lor de vitejie.

Berbec

Zeu: Odin

Culoare: Alb/Verde

zeul odin
Odin este una dintre figurile principale ale panteonului nordic. El este considerat tatal tuturor zeilor precum si cel care domneste in Asgard. In puterea sa stau si portile Valhalei, paradisul scandinav in care pot intra doar oamenii care au dat dovada de fapte de vitejie in timpul vietii.

Se spune despre el ca era singurul care putea lua legatura cu spiritele celor decedati si comunica cu acestia. Cei protejati de Odin sunt daruiti cu o inteligenta aparte dar sunt infiorator de incapatanati si de multe ori, foarte egoisti.

Citește și:

Citeste previziunile astrale zilnice pe horoscop.kudika.ro

Siretlicurile sau inselaciunea sunt armele lor preferate atunci cand nu pot obtine ceea ce isi doresc. Au insa o putere fantastica de adaptare si un caracter razboinic. Rezista foarte bine in fata greutatilor vietii si au foarte multa ambitie.

Citeste pe Kudika.ro

Horoscop mitologic: Zeul grec al zodiei tale

Horoscopul geto-dac: 7 zeitati protectoare

Horoscop mitologic romanesc: Ce fiinta fantastica te simbolizeaza?

Horoscop: Zeita zodiei tale

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc