Setari Cookie-uri

Previziuni mitologice: Horoscopul zeilor nordici

Zodiacul iernii nesfarsite

Gemeni

Zeu:Balder (Baldr)

Culoare: Rosu/Albastru

zeul baldr

Balder este zeul veseliei, al luminii si al dragostei de viata. Zeul era indragit deopotriva de divinitati dar si de oameni pentru ca era drept si aducea pacea in vremurile grele.

Gemenii de asemenea sunt oameni foarte sociabili, deschisi si foarte veseli. In ciuda faptului ca au o natura duala care ii poate impinge uneori pe cai gresite, ei se redreseaza foarte repede. Se adapteaza foarte usor la situatiile noi si nu ii ia nimic prin surpindere.

De regula, nu se implica in conflicte si au o inclinatie aparte catre diplomatie. Stiu sa isi foloseasca din plin abilitatile native de comunicare si leaga foarte usor prietenii.

Au insa probleme in ceea ce priveste pastrarea acestor, nu neaparat pentru ca sunt superficiali ci pentru ca fiind foarte sociabili, cunosc oameni noi in permanenta. Tot din aceasta cauza le va fi destul de greu sa isi gaseasca dragostea. Cedeaza foarte usor ispitelor si vor fi cuceriti definitiv doar de persoane cu adevarat speciale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc