Setari Cookie-uri

Horoscopul turcesc

Descopera HOROSCOPUL TURCIC - un horoscop oriental misterios si captivant, desprins dintr-o lume arhaica si indepartata in care zeii faceau legea si hotarau destinul/ personalitatea unui om!

02, 07, 12, 17, 22, 27 – zodia UMAY

In panteonul turcic, Umay este zeitatea feminina a fertilitatii si a virginitatii. In calitate de zeita-mama a pamantului, Umay dispune de trasaturi similare celorlalte zeite-mama ale culturilor lumii. Ea protejeaza persoanele de sex feminin (mamele, femeile), comunitatile turcice de pe tot globul, dar si copiii. In consecinta, era adesea infatisata impreuna cu un copil. Totodata, Umay ofera oamenilor si noroc sau bunastare. Fiind asociata cu soarele, simbolul reprezentativ al zeitei Umay este galbenul. Parul ei este alcatuit din 60 de cosite impletite ce amintesc de razele soarelui. Insusi numele ei este reprezentativ pentru rolul sau matern, in limba mongola “umai” insemnand “uter”.

Foto: Femeie orientala via Shutterstock

Nativii apartinand zodiei Umay si guvernati de aceasta zeitate sunt persoane pentru care familia, caminul si o viata familiala armonioasa se afla in topul prioritatilor de viata. Aici este locul in care isi re(incarca) bateriile energetice si emotionale. Spiritul matern/ patern al acestor nativi este foarte bine dezvoltat. Au un suflet frumos si delicat, dar care poate fi ranit cu prea mare usurinta uneori. Au o mare putere de daruire si de empatie.

Citește și:

Sunt calzi, generosi, deschisi, binevoitori si au simtul umorului. Chiar daca sunt emotionali si sensibili, atunci cand vine vorba de apararea familiei lor capata o forta extraordinara. Sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe pentru a-i apara pe cei dragi. Totodata, sunt persoane pozitive, care degaja energie pozitiva si pe care te poti baza la nevoie. Pe de alta parte, nativii Umay sunt reticenti in fata schimbarii si fata de tot ceea ce implica aceasta. Nu au suficient de multa incredere in ei insisi. Se adapteaza cu dificultate noilor situatii si poarta adesea lupte interioare.

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc