Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii februarie 2014 pentru toate zodiile

Preziuviunile astrale pentru februarie 2014

sursa foto shutterstock femeie cu coronita

Taur

Luna februarie incepe intr-o maniera mult mai relaxata pentru Tauri decat ianuarie. Acest lucru se datorea in primul rand lui Venus, patroana lor generala, care isi reia mersul direct. De aceea, luna care urmeaza va fi o perioada relaxata pentru acesti nativi. In ceea ce priveste viata amoroasa, este un moment potrivit pentru a-si consolida viata de cuplu.

Pe plan profesional nu au motive serioase sa sa ingrijoreze, chiar daca in anul care a trecut au fost destul de nemultumiti de perspectivele lor in aceast sens.

Gemeni

In luna care a inceput, Gemenii vor da dovada de foarte mult simt practic. Februarie este o perioada foarte buna si pentru viata de cuplu, cu atat mai mult cu cat partenerii au ocazia sa isi faca impreuna planuri de viitor concrete.

Fiind foarte bine ancorati in realitate, Gemenii vor avea o luna foarte buna si pe plan profesional. Nu intampina probleme prea mari de comunicare si isi vor folosi din plin abilitatile de convingere si vor negocia exclusiv in avantajul lor.

Citește și:

Desi Mercur, patronul lor, intra in faza retrograda pe 6 februarie si va ramane astfel pana pe 28 ale lunii in curs, Gemenii vor avea un parcurs profesional si emotional echilibrat.

Rac

In acest an, Venus petrece neobisnuit de mult timp in casa cuplului la Rac. Chiar daca avut si o faza retrograda, patroana iubirii este foarte darnica in februarie cu acesti nativi.

Acolo unde este cazul, relatiile se vor consolida iar partenerii vor petrece foarte mult timp unul in compania celuilalt. In ceea ce priveste nativii singuri, acestia au sanse mari sa isi intalneasca marea dragoste. Cei care nu isi vor gasi sufletul pereche nu vor duce insa lipsa de parteneri.

Racii trebuie sa fie foarte atenti insa la starea lor de sanatate pentru ca sunt predispusi la raceli de sezon. De regula, acesti nativi manifesta probleme la stomac si la plamani deci in general trebuie sa aiba foarte multa grija de aceste organe, cu atat mai mult in sezonul rece.

Citește și:

Leu

Leii vor avea o luna cel putin interesanta, potrivit horoscopului. Nu se concentreaza foarte mult asupra vietii profesionale pentru ca pe acest plan au gasit o anumita stabilitate si in februarie 2014 vor face doar activitati de rutina care nu necesita un efort prea mare.

Au insa parte de numeroase evenimente in plan amoros. Acest lucru se intampla pentru ca Soarele, patronul lor, se afla in casa cuplului la Lei. Astrul va fi insotit insa de Mercur in faza retrograda. Prin urmare, desi sunt foarte pasionali si au uneori dispozitii romantice, nativii in Leu vor avea dificultati in exprimarea sentimentelor.

Cei care au relatii stabile vor trece printr-o luna destul de tensionata iar Leii singuri vor avea cateva legaturi pasagere si flirturi dar nu vor incepe o legatura amoroasa serioasa in februarie.

Fecioara

Februarie nu este o luna foarte calma pentru cei nascuti in semnul Fecioarei. Din fericire, Jupiter este foarte bine pozitionat pentru ei in aceasta perioada si ii va feri de incidente neplacute. Acolo unde, insa, se vor ivi accidente sau situatii tensionate, Fecioarele vor gasi cele mai bune solutii pentru a depasi momentele delicate.

Citește și:

In ceea ce priveste viata personala, ca si celelalte zodii, Fecioarele vor fi influentate pozitiv de faptul ca Venus isi reia mersul obisnuit. Prin urmare,din punct de vedere amoros, urmeaza o perioada foarte buna atat pentru nativii care au deja o relatie cat si pentru ceilalti.

\Acum nu este un moment bun pentru a pune bazele unor legaturi amoroase de lunga durata, ci mai degraba pentru aventuri sau flirturi nevinovate.

Balanta

Putem spune ca Balantelele se afla printre rasfatatii astrelor in luna februarie, cel putin pe plan amoros. In casa dragostei se afla Soarele si Mercur care vor echilibra influentele violente ale lui Marte, si ea tot in Balanta. Prin urmare, acesti nativi vor traversa o perioada in care viata de cuplu se va consolida si va fi presarata cu numeroase momente romantice si erotice.

Nativii singuri nu vor duce lipsa de parteneri cu siguranta si vor avea ocazia sa faca numeroase cuceriri. Depinde insa doar de ei daca se vor multumit cu flirturi sau isi doresc ceva mai mult, pentru ca posibilitatea exista.

Citește și:

Scorpion

Pentru Scorpioni, horoscopul lunii februarie 2014 arata o perioada in care toate situatiile tensionate de pe plan profesional se vor rezolva. Mai mult de atat, depasesc barajele de comunicare si relationeaza mult mai usor in mediul in care muncesc.

In viata de cuplu, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Indiferent de stadiul relatiei, cel putin in prima jumatate a lunii vor aparea numeroase dileme si conflicte pornite de la opinii diferite. In aceasta luna, este un moment prielnic pentru a lua o hotarare definitiva asupra a directiei in care se indreapta povestile de iubire ale Scorpionilor.

Sagetator

In cazul Sagetatorilor, casa cuplului este patronata de Mercur. Asa cum am zis, acesta se afla in faza retrograda pana la sfarsitul lui februarie. Prin urmare, viata amoroasa a acestor nativi va evolua in ritmul racului: un pas inainte si doi inapoi. Nu sunt foarte consecvemti si uneori au atitudini care pot provoca neintelegeri si confuzii. Trebuie pur si simplu sa se hotarasca daca-i alba sau neagra.

Citește și:

Pe plan profesional, nu vor intampina situatii deosebite atat timp cat nu vor amesteca problemele din viata privata cu sarcinile pe care le au de indeplinit la locul de munca.

Capricorn

In ceea ce priveste viata amoroasa a acestor nativi, acum incepe cea mai buna perioada din an. Vor avea ocazia sa isi consolideze relatia de cuplu si poate ca a venit momentul sa faca urmatorul pas. Pentru cei care nu au inca pe cineva, este o luna excelenta pentru a-si intalni dragostea. Au depasit orice blocaje de comunicare, se exprima usor si stiu sa isi puna in valoare talentele.

In ceea ce priveste viata profesionala, Venus stapaneste casa carierei la Capricorni si cum planeta si-a reluat mersul normal la inceputul lunii, cariera lor va inflori cu siguranta si vor avea posibilitatea sa isi suplimenteze bugetul personal.

Varsator

In aceasta perioada, in horoscopul Varsatorilor se arata ca acesti nativi vor pune accent intai si intai pe viata amoroasa. Acolo unde exista deja o relatie, cei nascuti in zodiac Udatorului, vor face tot ce le sta in putere pentru a elimina orice blocaj de comunicare si vor discuta mai deschis cu partenerii lor. Datorita acestei atitudini pozitive, legaturile amoroase vor fi consolidate si evolueaza cu siguranta.

Citește și:

In ceea ce ii priveste pe Varsatorii singuri, in februarie ei sunt deosebit de carismatici si isi vor atrage cu usurinta numerosi parteneri. In principiu, totul se rezuma pentru ei la o chestiune de alegere.

Pesti

Din pacate pentru Pesti, februarie este o luna foarte instabila. Pe plan sentimental pot aparea cateva situatii incerte si in mod complet surprinzator pentru aceasta zodie, pot fi tentati sa isi insele partenerul. Ar fi bine sa se gandeasca totusi de doua ori inainte de a lua orice decizie in aceasta privinta.

Chiar daca nu este o luna foarte stabila sau poate tocmai datorita acestui fapt, in februarie 2014 Pestii nu vor avea timp sa se plictiseasca. Pot face numeroase cuceriri insa la fel de usor le pot indeparta din cauza toanelor si a schimbarilor bruste de atitudine.

In ceea ce priveste cariera, acesti nativi sunt insa foarte focusati si chiar daca presupune un efort in plus de vointa, Pestii il vor face cu siguranta pentru a-si atinge scopurile.

foto prima pagina shutterstock femeie blonda cu plante inghetate

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc