Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop Financiar 2014

Anul 2014 abia a inceput si l-am intampinat cu sperante si planuri. Cu siguranta multi dintre dumneavoastra va intrebati: ce lucruri noi si surprinzatoare ne asteapta?


Foto: astrologie, bani, Shutterstock

Leu 23 iulie – 23 august

Pentru cei nascuti in zodia Leului, datorita extraordinarelor calitati organizatorice si a determinarii de care dau dovada, acumularea de datorii si accesarea unui credit nu sunt lucruri obisnuite. In acest an Leii nu se vor plange de bugetul lor si toate obligatiile lor financiare vor fi achitate la timp. La sfarsitul anului, chiar inainte de Sarbatori, portofelele Leilor se vor imbogati datorita cresterii veniturilor salariale, a unor bonusuri neasteptate sau a unor tranzactii de succes.

Fecioara 24 august – 22 septembrie

2014 va fi un an fara griji financiare pentru nativii din Fecioara. Acestia sunt meticulosi si stiu sa umble cu banii. In orice caz, o oferta financiara atractiva sau o cheltuiala neasteptata se vor face simtite in aprilie. Fecioarele vor trebui sa dea dovada de fermitate si disciplina pentru a evita sa faca datorii inutile.

Citește și:

Balanta 23 septembrie – 22 octombrie

Dupa petrecerea de Anul Nou, nativii din semnul Balantei se vor feri de tentatii precum imprumuturile, iar bugetul familial va fi in forma maxima. Totusi, la inceput de an, vor trebui sa ia o decizie foarte dificila de natura financiara, dar datorita sfaturilor familiei, Balantele vor trece cu bine peste toate acestea si vor lua cea mai buna decizie.

Scorpionul 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionilor, tineti-o tot asa! Din datele noastre statistice, dificultatile financiare stau departe de dumneavoastra, iar anul ce tocmai a sosit este presarat cu numeroase si bine-tintite investitii. In apropierea vacantei de vara, cand va faceti planuri de concediu, fiecare nativ din Scorpion trebuie sa fie extrem de atent si sa se fereasca de agentiile de turism nesigure, insolvente si sa verifice cu atentie activitatea acestora pentru a sta departe de surprize!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc