Setari Cookie-uri

Top 5 zodii cu cariere de succes

Horoscopul succesului in viata profesionala

3. Fecioara

Acesti nativi sunt persoane foarte bine ancorate in realitate. Au marea calitate de a nu intra in panica, indiferent de gravitatea situatiei. Isi pastreaza mintea limpede si actioneaza foarte repede. Se descurca foarte bine in momentele sub presiune pentru ca stiu sa isi tina temperamentul in control.

Tin foarte mult la familie si chiar daca muncesc foarte mult, gasesc intotdeauna echilibrul intre cariera si viata personala.

Stiu cum sa isi puna ordine in prioritati si, foarte important, stiu cum sa isi gestioneze timpul astfel incat sa nu munceasca niciodata mai mult decat trebuie.

Sunt oameni foarte dedicati insa nu se simt foarte confortabil in pozitii de conducere. Acest lucru nu se intampla pentru ca se tem de responsabilitati, ci pentru ca sunt executanti foarte buni.

4. Capricorn

Capricornii sunt foarte dedicati vietii profesionale, daca nu cumva cei mai dedicati dintre toate semnele zodiacale. O cariera solida este primordiala pentru implinirea lor. Nu le plac lucrurile obtinute usor si sunt suficient de onesti incat sa refuze tot ce considera ca nu li se cuvine sau pentru care nu au muncit.

Citește și:

Cu siguranta au calitati care ii recomanda pentru posturile de conducere insa uneori sunt intransigenti. Acorda o a doua sansa celor din jur insa au asteptari foarte mari, atat de la ei, cat si de la oamenii care lucreaza.

Marele lor defect este ca sunt dispusi de multe ori sa isi sacrifice viata personala pentru cariera si le este foarte greu sa aleaga intre aceste doua aspecte.

5. Varsator

Nativii in Varsator imbina stilul practic al Fecioarelor cu natura deschisa a Gemenilor. De aceea, ei sunt conducatori foarte buni. Uneori, au tendinta sa se implice sentimental in proiectele profesionale si pot avea de suferit atunci cand acestea nu se indreapta in directia dorita.

Sunt persoane carismatice insa destul de pretentioase. Varsatorii sunt perfectionisti si acorda foarte multa atentie la detalii dar nu se cramponeaza de maruntisurile lipsite de importanta.

Citește și:

sursa foto prima pagina shutterstock femeie de afaceri

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc