Setari Cookie-uri

Horoscopul fiintelor mitologice: Ce creatura fantastica esti?

Afla ce creatura fantastica din vremuri mitice vegheaza asupra zodiei tale

Unicorn
Zodii corespondente: Pesti, Taur

Aceasta fiinta fantastica este mentionata inca din antichitate, insa foarte rar. Descrierea infatisarii sale s-a pastrat insa din aceasta perioada. Unicornul este un cal magic, de cele mai multe ori alb, insa pot fi variatii de culori. Acesta are numeroase proprietati.

Sangele sau vindeca cele mai adanci rani si reda vigoarea tineretii, in timp ce cornul sau macinat asigura viata vesnica. Cu toate acestea, vanarea si uciderea unui unicorn era considerat un pacat care nu putea fi iertat.

Fiintele salbatice erau foarte greu de prins, cu atat mai mult cu cat fugeau de femei si barbati. Pentru a captura un unicorn, o fecioara trebuia lasata singura in padure iar unicornul ar fi fost atras de inocenta acesteia. Se lasa mangaiat de fata apoi adormea cu capul in poala acesteia. Doar in aceasta maniera putea fi vanat un unicorn.

Citește și:

Zodiile corespondente acestei fiinte sunt Taurii si Pestii pentru ca sunt persoane foarte romantice, cu suflete de o delicatete aparte. Cred in dragostea adevarata si in valorile traditionale care tin impreuna un cuplu.

unicorn

foto shutterstock unicorn

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc