Setari Cookie-uri

Cele mai pasionale cupluri de zodii

Compatibilitatea sexuala in functie de semnul zodiacal

4. Capricorn – Scorpion

Acestea sunt doua semne zodiacale cu parti intunecate, misterioase si uneori periculoase. Despre partenerii acestui cuplu poti spune ca se merita unul pe celalalt. Capricornul este rece si isi poate tratat partenerii cu indiferenta. Scorpionul este pasional si are foarte multa energie erotica iar daca nu i se ofera ceea ce doreste, poate cauta in alta parte fara remuscari. Aceasta va fi marea provocare pentru Capricorn.

Scorpionul il va impinge sa isi depaseasca limitele si sa isi exprime sentimentele sau dorintele fara inhibitii. In acelasi timp, nativul in Capricorn este ca un dus rece atunci cand orgoliul Scorpionului i se urca acestuia la cap.

5. Fecioara – Varsator

Cel dintai nativ este destul de traditional, tipicar si foarte organizat. In acelasi timp, Varsatorul traieste in pas cu tehnologia si este la curent cu toate noutatile. Acest lucru poate da mari batai de cap unei Fecioare conservatoare insa cu siguranta nu ii va da timp sa se plictiseasca in viata intima.

Citește și:

Nativul in Varsator este un avangardist si nu ii este teama sa experimenteze. De aceea, va aduce in pat tot soiul de jucarii sau idei noi care vor incita Fecioara si o vor impinge sa isi depaseasca inhibitiile.

6. Pesti – Balanta

Nativul in Pesti este o persoana romantica si, de regula, foarte loiala. Balanta are momentele sale de tandrete dar nu este neaparat un etalon de fidelitate in cuplu. De aceea, partenerul Pesti va face tot ce ii sta in putina pentru a provoca mereu gusturile sofisticate ale Balantei si pentru a aduce mereu un strop de noutate.

In acelasi timp, nativul in Balanta va invata ca romantismul nu este o dovada de slabiciune si va explora cu mai mult curaj aceasta latura a personalitatii sale alaturi de un partener in Pesti.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc