Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii rebele

Nativii care nu tin cont de reguli

Leu

Rebeliunea, in cazul Leilor, provine din orgoliul lor nemasurat. Dupa ei, pamantul trebuie sa se invarta in jurul Leilor. Marele lor avantaj este ca stiu sa zambeasca frumos si sa ascunda aparentele. Sunt oameni foarte greu de dominat si, cu siguranta, la locul de munca nu sunt cei mai buni executanti.

Pe de cealalta parte, au foarte multe calitati care ii recomanda pentru pozitii de conducere. Stiu sa ia decizii sub presiune, au mereu initiative originale si gasesc solutii alternative pentru probleme care ii depasesc pe cei din jur, tocmai pentru ca nu se conformeaza normelor.

Scorpion

Nici Scorpionii nu sunt cei mai buni executanti din lume dar se integreaza intr-un colectiv mult mai usor decat Leii. Acest lucru se intampla pentru ca sunt, probabil, nu doar printre cele mai rebele semne ale zodicului, ci si printre cele mai parsive.

Citește și:

Scorpionii au obiceiul sa modeleze regulile dupa bunul lor plac si in functie de avantajele pe care le-ar putea obtine. Mai mult de atat, au in ei un neastampar care ii impinge pe unde nici cu gandul nu gandesti. Calare pe o motocicleta, in creierul muntilor sau in mijlocul padurii, Scorpionii fug uneori de compania oamenilor si le place sa isi ia lumea-n cap.

Varsator

Nativii acestei zodii nu sunt neaparat rebeli sau razvratiti. Ei sunt persoanele care traiesc pentru ziua de maine. Desi se integreaza foarte usor intr-un grup nou de persoane, ei vor pastra o anumita distanta care se va vedea inclusiv in pozitia corpului.

Tin foarte mult la spatiul lor personal si nu vor putea avea niciodata o relatie cu cineva care nu respecta acest lucru. Varsatorii sunt mereu in pas cu tehnologia si sunt atat de preocupati de noutati incat uneori, par picati din luna.

Citește și:

Au foarte multa charisma iar acest lucru ii ajuta de fiecare data sa depaseasca momentele tensionate sau neplacute.

foto prima pagina shutterstock femeie cu tatuaj

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc