Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce culoare este asociata zodiei tale?

Nu se poate spune ca unele culori sunt mai putin bune decat celelalte, doar ca unele se potrivesc mai bine altor persoane. Culorile puternice ne pot agita sau ne pot inspira in functie de semul zodiacal in care ne-am nascut.

Fecioara - piersica

Este mai mult o nuanta calda de portocaliu pal ce se potriveste de minune delicatelor fecioare care sunt atat de sensibile si au un temperament foarte linistit. La fel de bine merg nuantele de mov si roz pal, iar verdele pal combinat cu negru fac minuni pentru dispozitia fecioarelor si pentru starea lor de spirit.

Balanta - bleu

Pentru balante bleul simbolizeaza echilibru si armonie lucre spre care ele tind intotdeauna si ajung sa le stapaneasca foarte bine. Balantele sunt firi linistite, iar aceasta nuanta de albatsru le aduce linstea si starea de spirit de care au nevoie. Albul, rozul si negrul se potrivesc la fel de bine unei balante.

Scorpion - mov

Movul intens ii ofera scorpionului armele necesare pentru o zi reusita, pentru un succes garantat si pentru o stare de spirit si o dispozitie debordabile. In general i se potrivesc culorile puternice si in niciun caz cele pale care il inhiba pe scorpionul agresiv uneori.

Citește și:

Sagetator - rosu

Persoanelor pasionale li se potrivesc de minune nuantele de rosu asa cum este cazul sagetatorilor care debordeaza de pasiune de la cel mai mic fir de par si pana la degetul mic de la picior. Pun pasiune in tot ceea ce fac si sunt cuceritori innascuti. Culoare rosie le va scoate in evidenta cele mai bune trasaturi.

Capricorn - maro

Capricornilor le plac nuantele de maro si culorile pamantului pentru ca sunt semen de pamant si au un atasament incredibil fata de acesta, de natura si de uniunea dintre natura si spirit. O alta alegere inspirata este combinatia de alb cu negru care nu da niciodata gres.

Varsator - violet

Varsatorii iubesc nuantele de violet si alte nuante ce transmit o oarecare exuberanta, un oarecare excentrism vestimentar si comportamental. Sunt firi libere si avangardiste ceea ce ii face sa iubeasca aceste nuante care pe unii dintrenoi ne scot din minti.

Citește și:

Pesti - galben

In ceea ce priveste pestii galbenul face minuni pentru ei si pentru starea lor de bine. Nuantele de violet deschis sunt iarasi benefice pentru pesti, iar albul este binevenit oricand si bine primit. Culoarea care ii indispun total pe native nascuti in pesti este verdele.

foto prima pagina: pictura pe fata, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc