Setari Cookie-uri

Astrologia Rasariteana si zodiacul Chinezesc

Astrologia Rasariteana si Zodiacul Chinezesc ne dezvaluie lucruri inedite despre personalitatea noastra si despre alte lucruri nebanuite.

Principiul Wu Xing este asociat cu anumite culori, cu anumite foarme ale animalelor, anotimpuri, directii si alte lucruri esentiale. De asemenea sunt si anumite planete asociate elementelor Wu Xing: Venus-metal, Jupiter-lemn, Mercur-apa, Marte-foc si Saturn-pamant.

Tulpini si Ramuri

Vechii chinezi nu credeau ca exista un singur soare ci zece care apareau in aceeasi ordine timp de zece zile la rand. Cele zece infatisari ale soarelui poarta numele de Tulpini Ceresti.

Zodiacul Chinezesc

In zodiacal chinezesc regasim 12 animale care reprezinta cele 12 semne zodiacale. Este vorba despre: Sobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Oaie, Cocos, Caine si Porc. Fiecare animal are anumite trasaturi si atributii pe care le-a mostenit de-a lungul timpului.

Impletirea principiilor de baza

Combinatia elementelor de baza Yin si Yang, Wu Xing, tulpini si ramuri, animale, fac din fiecare an o combinatie unica ce se repeta o data la saizeci de ani.

Citește și:

In acest ciclu de saizeci de ani, anii care se termina in numar impar sunt reprezentati de catre Yin, iar cei care se termina in numar par sunt reprezentati de catre Yang. Deslusind ciclul zodiacal cu privire la animale putem observa faptul ca un Sobolan nascut intr-un anumit an poate fi un Sobolan nascut in elementul lemnului sub guvernarea lui Yin, pe cand un Sobolan nascut intr-un alt an poate fi un Sobolan nascut sub elementul metalului reprezentat de catre Yang.

Astrologia rasariteana nu este una foarte poetica, in schimb este mai greu de interpretat decat astrologia occidentala ceea ce necesita o atentie deosebita la detalii precum si calcule precise.

foto prima pagina: femeie fantastica, Shutterstock

Sursa: Psychicuniverse.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc