Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul din Tibet

Caracteristicile zodie tale in functie de anul nasterii

Anul Soarecelui

Cel nascut in aceasta perioada are o fire introverta. In ciuda acestui lucru, este o persoana calda, blanda si foarte stabila din punct de vedere emotional. Are obiceiul sa faca gesturi frumoasa fara sa obtina ceva de pe urma lor si nici nu se asteapta la recompense. In exterior, pare relaxat si destul de detasat insa are coloana vertebrala si poate fi foarte critic. De regula, nativul acestui semn spune exact ceea ce crede. Nu ii place sa isi asume riscuri foarte mari si merge, de cele mai multe ori, pe calea cea mai sigura.

Anul Boului

Nativul in Bou poate fi destul de incapatanat si nu se simte bine pana cand lucrurile nu merg in directia aleasa de el. Este o fire destul de rebela si poate avea probleme cu autoritatea. In acelasi timp, are talente de conducator si stie cum sa imparta sarcini. De regula, este o prezenta foarte placuta insa nu va tolera sa i se spuna ce are de facut in nicio circumstanta, fie ca e vorba despre viata personala sau cea profesionala.

Citește și:

Anul Tigrului

Sub patronajul acestui animal nu se poate naste decat o persoana foarte activa si curajoasa. De regula, nativul in tigru are o infatisare dura, de parca se afla intr-un razboi permanent. Este o fire foarte analitica iar aparenta sa rece si ermetica este generata de acest fapt. Isi asuma riscuri foarte mari si conteaza intotdeauna pe fortele sale, in care are foarte mare incredere. Chiar si asa, nu ia nicio decizie pana cand nu analizeaza situatia pe toate fetele. Tocmai de aceea, poate avea foarte mult succes in afaceri.

Anul Iepurelui

In general, un om nascut sub acest semn este foarte independent. Nu ii place sa isi puna baza pe alti oameni si prefera sa faca totul cu fortele sale, care de altfel, nu ii lipsesc. Uneori, poate apela la mijloace neortodoxe pentru a-si atinge scopurile. In orice caz, atunci cand isi propune ceva, reuseste cu siguranta. In mod paradoxal, are o fire generoasa si ii place sa ii ajute pe ceilalti insa nu poate fi pacalit si nici nu se poate profita de pe urma Iepurelui.

Citește și:

Anul Dragonului

In ciuda reputatiei de care se bucura, nativul in Dragon nu este chiar cel mai curajos om din lume. In schimb, este foarte ambitios si are o putere de munca absolut impresionanata. Ii place sa vorbeasca si stie sa isi impuna punctul de vedere insa are darul din ce in ce mai rar intalnit de a sti cand sa ii asculte pe ceilalti. De aceea,oamenii gasesc in Dragon un ajutor de nadejde. Daca isi propune ceva, va reusi doar datorita inteligentei sale si rezistentei la stres. Nu ii place sa ceara ajutor si i se pare un semn de slabiciune din partea sa, desi este mereu gata sa ii sustina pe altii.

Anul Sarpelui

Chiar daca este foarte iute din fire, nativul in Sarpe are o inima buna si este foarte optimist. Priveste intotdeauna partea plina a paharului si reuseste sa scoata ce-i mai bun din cea mai neagra situatie posibila. Este un om puternic si ceilalti se bazeaza de regula pe sfaturile sale. Uneori, poate fi extrem de incapatanat si nu stie sa accepte situatiile imposibil de rezolvat din perspectiva lui.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2014
Echipa Kudika

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc