Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL VERII 2014: Top 5 zodii carora le merge cel mai bine in DRAGOSTE in urmatoarele 3 luni!

Prognoza astrala in dragoste pentru urmatoarele 3 luni!! Vezi care sunt zodiile influentate cel mai puternic de Jupiter, planeta norocului, in cele trei luni de vara ale lui 2014: iunie, iulie, august! Descopera care sunt zodiile super norocoase in dragoste in vara lui 2014, dar si zodiile care trag lozul cel mare in dragoste si isi cunosc sufletul pereche in aceasta vara!

Leu

Foto: Zodia Leu, Shutterstock

Schimbarea este cuvantul care defineste cel mai bine relatiile profesionale, dar si amoroase ale nativilor Leu in urmatoarea perioada de timp. Foarte posibil sa va schimbati locul de munca, orasul de domiciliu, locuinta, iar in unele cazuri chiar partenerul (nu va speriati, se va intampla DOAR in cazul relatiilor nefunctionale sau distructive). Daca tocmai ati incheiat recent o relatie, asteptati-va initial sa va revizuiti decizia si sa aveti in vedere o impacare. In cazurile in care aceasta nu este posibila, veti avea puterea de a merge mai departe cu fruntea sus si inima impacata, dornici sa faceti cunostinta cu dragostea adevarata.

Energia pozitiva pe care o degajati, dar si atitudinea optimista atrag in viata ta oamenii si imprejurarile optime pentru evolutia ta sentimentala. Nu, nu vei dori neaparat sa te indragostesti intr-o perioada de timp atat de scurta. De fapt, chiar ti-ai impus sa nu. Dar totul se va intampla atat de natural si firesc incat sfarsitul lunii iulie va fi pentru tine una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii tale. Nativii Leu angajati in relatii solide si bine sudate se bucura de o luna iunie linistita, fara evenimente majore, urmand ca in luna iulie schimbarile sa isi faca simtita prezenta. Este foarte posibil sa decideti sa va mutati in alta tara, lucru care atrage dupa sine o serie de schimbari in viata voastra.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc