Setari Cookie-uri

Astro-moda: Cele mai cool outfit-uri pentru vara 2014, in functie de zodia ta

Care sunt piesele vestimentare cele mai potrivite personalitatii tale? Le stii prea bine si, totusi, alegerea imbracamintii iti poate lua dimineata cateva minute bune, nu este asa?

Pentru a-ti face alegerile vestimentare cat mai usoare, iti propunem sa descoperi, cu ajutorul fashiontribes.ro, ce piesa trebuie sa ai in garderoba vara aceasta, in functie de zodia ta.

Berbec

Energica, spontana si cu un spirit aventuros. Asta esti tu. De altfel, asa este si stilul tau vestimentar. Daca o piesa vestimentara este prea indrazneata pentru ceilalti, cu siguranta tie iti atrage atentia!

Esti un trendsetter si iti place sa porti piese indraznete. Iti place moda si o arati, insa piesele prea feminine nu sunt genul tau. Adori culoarea rosie si incerci sa o porti ori de cite ori ai ocazia, iti plac tinutele sexy si sa atragi atentia celor din jur.

Produsul tau pentru vara lui 2014: Pentru ca iti place sa fii in centrul atentiei, aceasta pereche de pantofi stiletto rosii e potrivita pentru tine! Cu siguranta ca toate privirile vor fi spre tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc