Setari Cookie-uri

Top 5 zodii influentate de Luna plina

Cum iti afecteaza zodia fazele Lunii?

Zodia Balanta in Luna Plina

Nativii acestei zodii sunt persoane calculate si nu iau niciodata decizii impulsive. Se bazeaza intotdeauna pe latura lor rationala si analizeaza situatiile din mai multe puncte de vedere. Desi acesta este un aspect pozitiv, uneori faptul ca nu isi asuma riscuri poate functiona impotriva lor.

Aceasta atitudine a lor se poate schimba atunci cand luna ajunge la apogeu. Desigur ca nu se transforma radical insa spiritul de rebeliune iese la suprafata si sunt mai tentati sa isi asume riscuri. De regula, ei sunt oameni creativi si au o imaginatie bogata iar aceste calitati sunt amplificate in perioadele cu luna plina.

Zodia Sagetator in Luna Plina

Despre acesti nativi se spune ca isi petrec o jumatate de viata cu capul in nori, visand cu ochii deschisi. Nu sunt aerieni sau imprastiati insa au aproape intotdeauna un aer contemplativ, ca si cum ei vad ceva inaccesibil altora.

Citește și:

In perioada de luna plina, starile de meditatie si contemplare cresc si au tendinta sa se izoleze de oameni. Nu fac acest lucru pentru ca sunt antisociali. Din contra, nativii in Sagetator sunt oameni foarte deschisi si prietenosi insa atunci cand luna atinge faza maxima, este o perioada prielnica pentru ei si au ocazia sa isi adune gandurile.

Mai mult de atat, in aceste momente ei isi fac planuri de viitor si isi propun noi teluri de atins. Pentru ca sunt ambitiosi si talentati, cele mai multe dintre acestea vor fi concretizate.

Zodia Pesti in Luna Plina

Cei nascuti in Pesti sunt cu siguranta unii dintre cei mai romantici nativi din zodiac. Au marea calitate de a vedea intotdeauna binele din oameni si nu isi fac un obicei din a-i judeca pe cei din jur.

Sunt intelegatori si foarte calzi iar in cercurile lor de prieteni, ei sunt cei care dau cele mai bune sfaturi. Cu toate acestea, atunci cand cineva ii dezmagaeste si isi pierd increderea in persoana respectiva, cu greu mai poate fi dobandita inapoi.

Citește și:

In zilele cu Luna plina, ei sunt mai plini de afectiune ca de obicei insa in acelasi timp, au nevoie de foarte multa atentie. Se pot simti neglijati chiar si atunci cand nu este asa si pot face presiuni inutile asupra oamenilor dragi, in special asupra partenerilor de cuplu.

foto prima pagina shutterstock femeie cu aripi

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc