Setari Cookie-uri

Top 5 barbati mamosi din zodiac

Afla daca iubitul tau este inca baiatul mamei, in functie de zodia lui

Barbatul Leu

Barbatul Leu este plin de farmec si invata sa il foloseasca inca din copilarie. De aceea, el va fi cu siguranta baiatul rasfatat al mamei. Pe masura ce se maturizeaza, el va avea din ce in ce mai multa nevoie de femeii, fie ca este vorba de mama, iubita sau sotie.

Ca sa obtina ce vrea, nu se va abtine de la santaj emotional si isi va exercita farmecul din plin asupra celor din jur. Are talentul de a poza in ingeras nevinovat chiar si atunci, sau mai ales atunci cand a facut ceva gresit si se simte vinovat.

Prefera sa nege pana in panzele albe decat sa accepte ca a gresit si sa isi ceara scuze. Nu face acest lucru din rautate ci pentru ca,pur si simplu, zodia lui este foarte incapatanata si orgolioasa.

Barbatul Fecioara

De regula, barbatul nascut in Fecioara este foarte organizat si are teluri precise in viata pe care si le stabileste inca din anii de tinerete si va bifa implinirile de pe lista lui una dupa alta.

Citește și:

Nu are neaparat stofa de lider insa este un executant excelent iar acest lucru il va ajuta sa promoveze. Se adapteaza foarte usor la situatiile noi si isi face prieteni cu usurinta.

Defectul lui este,insa, ca are nevoie permanenta de incurajare. In copilarie, asteapta acest lucru din partea mamei si mai tarziu, din partea iubitei sau a sotiei. Trebuie impins de la spate pentru ca se descurajeaza usor si nu suporta foarte bine esecurile. Va invata din greselile sale cu conditia ca acestea sa ii fie aratate de cineva si explicate fara mailitiozitate.

Barbatul Scorpion

Nativul in Scorpion este, de regula, un barbat al extremelor. Pe de-o parte, este sarmant, seducator, sociabil si jovial insa doar atunci cand are el chef. Pe de cealalta parte, barbatul Scorpion are o latura intunecata. Poate fi un om malitios iar in anii de tinerete va frange inimi doar pentru ca poate.

Citește și:

Studiile, si mai apoi cariera, sunt foarte importante pentru el insa pentru a-si atinge scopurile, are nevoie de cineva care sa se ocupe de treburile traiului zilnic in locul lui.

Pentru ca poate fi plin de farmec, nu ii este greu sa isi convinga mama sa ii preia o parte dintre indatoriri, daca nu cumva chiar pe toate iar mai tarziu, va cauta o figura materna in toate partenerele sale.

foto prima pagina shutterstock barbat pe fundal alb

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc