Setari Cookie-uri

Astrologie: top 5 zodii de barbati inteligenti

Crezi ca inteligenta unui barbat poate fi masurata in functie de zodia lui? Afla care sunt cei mai inteligenti barbati ai zodiacului!

Leu

Nu degeaba leii sunt liderii animalelor si nu degeaba cei nascuti in aceasta zodie sunt considerati lideri inascuti si unii dintre cei mai inteligenti nativi ai zodiacului. Au capacitatea de a anticipa foarte bine reactiile celor din jur si actioneaza in consecinta.

Datorita acestor calitati, leii sunt foarte buni organizatori, lideri de succes si parteneri de viata extraordinari.

Citeste si Horoscop: Top 5 zodii de barbati romantici

Balanta

Balantele au o abilitate foarte bine dezvoltata de a empatiza cu cei din jur cu o usurinta si o naturalete iesita din comun. Stiu sa foloseasca bine cuvintele si manipuleaza foarte usor pe cale verbala, atat de usor incat cei manipulati nici nu isi dau seama.

Barbatul balanta este diplomat, inteligent si galant, caracteristici cu care cucereste usor inima oricarei femei ce apreciaza aceste calitati din ce in ce mai rar intalnite.

Citește și:

Citeste si Top 5 zodii materialiste

Sagetator

Daca pana caum nu stiai ce este aceea inteligenta chinestezica si ce presupune mai exact, in momentul in care ai sa cunosti un sagetator si vei avea rabdare sa il descoperi usor, usor, iti vei da seama ca inteligenta lui este una speciala care te va atrage ca un magnet.

Te va cuceri pe ringul de dans unde isi va coordona foarte bine toate miscarile si te va impresiona printr-un stil specific. Inteligenta lui se va vedea si aici in momentul in care se va decide sa iti faca curte.

Citeste si Horoscop: Top 5 zodii de barbati perversi

foto: barbat zambitor, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc