Setari Cookie-uri

Horoscop 2015: Previziuni astrologice pentru fiecare zodie in parte

Anul 2014 are provocarile sale neasteptate, atat in plan personal, cat si in plan Global. Totusi, aruncand o privire catre previziunile anului ce vine, ne bucuram sa descoperim vesti bune. Conform stiintei astrologiei, anul 2015 va fi un an bun pentru toti, cu energie favorabila, ce se va manifesta in diverse moduri pentru fiecare dintre noi. Chiar daca misterele vietii nu pot fi atat de usor descifrate, este frumos sa privim spre viitor cu un gand pozitiv.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia RAC

In anul 2015, racilor le este promisa o noua sursa de energie si vigoare. Pozitiile planetare ale acestui an te vor ajuta pe sa iti restabilesti prioritatile si dorintele pentru viata. Vei reusi sa suporti anumite probleme care apar, cu o noua abordare si forta. Vei cunoaste oameni noi si prieteni noi, poate un nou partener de viata. Contrar naturii tale stabile, vei ave uneori tendinta de a lua decizii cam imediate, din cauza lui influentei lui Marte si a lui Neptun.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia LEU

In anul 2015 va fi bogat in oprtunitati si pentru cei din Zodia Leu. Vei gasi mult mai usor solutii la problemele ce se ivesc. Aceasta este o perioada importanta, cand va trebui sa gasesti cele mai intelepete alegeri. Persoanele nascute in Zodia Leu vor fi provocate sa isi pastreze echilibrul emotional pentru a face cele mai bune si intelepte alegeri. Anul 2015 va fi anul cand vei gasi raspunsuri pe care le cautai de multa vreme.

Citește și:

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia FECIOARA

In anul 2015 vor fi schimbari majore pentru tine. Atat in viata personala cat si in cea profesionala. De asemenea, in ceea ce le priveste pe fecioare, creativitatea lor se va manifesta la cote maxime, aducand noi si noi oportunitati si experiente de viata. Veti fi provocati in a va arata deschiderea fata de oameni; veti primi provocarea de a va deschide mai mult inima si disponibilitatea fata de ceilalti.

Foto: Leu, Shutterstock

Citeste continuarea pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc