Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei alfa

Femeile independente ale zodiacului

Femeia Scorpion

Femeile nascute in Scorpion au un aer misterios in jurul lor. Sunt foarte inteligente si au multa ambitie. In plus, sunt muncitoare, perseverente si invata foarte usor. Se simt bine in preajma oamenilor si adora sa lucreze in echipa, cu atat mai mult cu cat, cel mai des, ele se afla in fruntea acesteia.

In general, sunt persoane foarte puternice si nu se lasa descurajate usor. Atunci cand situatia devine foarte grava, femeile Scorpion devin automat sprijinul intregii familii. Chiar daca in aparenta sunt dure si imposibil de clintit, ele au suflete calde si generoase insa nu poate profita nimeni de bunatatea lor.

Femeia Capricorn

Cu siguranta femeile in Capricorn sunt carieristele zodiacului. Viata profesionala si educatia sunt foarte importante pentru ele si, fara sa isi dea seama, le place sa se laude cu aceste aspecte ale vietii lor.

Citește și:

Nu se indragostesc foarte usor iar atunci cand o fac, va fi destul de greu pentru ele sa gaseasca o cale de mijloc intre cariera si viata de familie. Totusi, sunt deosebit de ambitioase si fie doar in virtutea acestei calitati si tot vor gasi cate o solutie.

Sunt foarte constiente de valoarea banilor, fara sa fie neaparat materialiste si stiu cum sa ii administreze.

Femeia Varsator

Creative si foarte sociabile, cele nascute in acest semn se numara printre cele mai placute femei ale zodiacului. Uneori, in spatele mastilor vesele se ascund persoane destul de introvertite. Chiar si asa, Varsatoarele nu sunt foarte timide ci doar usor precaute atunci cand cunosc oameni noi.

Au foarte mult umor si cand ajung in pozitii de conducere, sunt lideri iubiti si stimati. In gandire sunt avangardiste si au foarte multa imaginatie iar aceste calitati le vor ajuta sa avanseze pe scara profesionala.

Citește și:

In dragoste sunt pretentioase dar le place sa flirteze si sa se inchipuie uneori indragostite, chiar si atunci cand nu sunt, doar de dragul jocului. Oricum ar fi, atunci cand isi gasesc jumatatea, nativele in Varsator se vor dedica trup si suflet relatiei si,de regula, sunt foarte fidele.

foto prima pagina shutterstock femeie pe pod

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc