Setari Cookie-uri

Astrologie de dormitor: 5 cupluri super-compatibile sexual

Compatibilitatea sexuala este unul dintre cei mai importanti factori intr-o relatie serioasa. De cele mai multe ori acest lucru depinde in mare parte de zodiile celor doi parteneri. Hai sa vedem care sunt cele mai fericite combinatii si cele mai compatibile cupluri din punct de vedere sexual.

foto: cuplu senzual, Shutterstock

Compatibilitate zodii: Berbec - Leu

Ambele zodii au un libido foarte ridicat si sunt foarte pasionale in pat. Ies scantei de fiecare data si nu au cum sa renunte unul la celalalat fiind cel mai reusit cuplu din punct de vedere sexual.

Isi indeplinesc reciproc fanteziile pentru ca sunt foarte deschisi unul cu celalat si nu ezita sa incerce mereu lucruri noi nefiind adeptii monotoniei si a rutinei neplacute. Ambele zodii vor sa conduca in pat si din cand in cand se lasa cu scantei puternice.

Citeste si Horoscop vedic: potentialul sexual al zodiei tale

Compatibilitate zodii: Taur - Sagetator

Sunt doua zodii viguroase si pasionale ceea ce le face sa se inteleaga de minune in pat si sa isi satisfaca reciprc nevoile si placerile. Sunt intotdeauna deschisi catre tot ceea ce inseamna nou si aventura in materie de sex asa ca se vor intelege perfect din acest punct de vedere.

Citește și:

Punctul lor forte este pasiunea impletita cu senzualitatea de care dou dovada de fiecare data cand se incinge atmosfera si partidele de sex devin memorabile.

Compatibilitate zodii: Gemeni - Fecioara

Cele doua zodii nu au un apetit sexual foarte mare, insa este egal si din acest punct de vedere se inteleg foarte bine. Nu sunt genul de persoane care traiesc senzatii neobisnuite si sentimente deosebite din punct de vedere sexual, insa sunt pe aceeasi lungime de unda.

Se inteleg foarte bine in pat pentru ca nici unul dintre ei nu are pretentii foarte mari si nu iese din rutina zilnica in ceea ce priveste ritualul partidelor de sex.

Citeste si Horoscopul compatibilitatii: Ce barbat te face fericita?

Compatibilitate zodii: Balanta - Varsator

Balantele si varsatorii sunt firi sensibile si tandre mai ales cand vine vorba de zona erotica pe care o exploateaza cat de mult este posibil. Ambele zodii sunt dispuse sa incerce de fiecare data lucruri noi si sa isi imbunatateasca tehnica sexuala astfel incat partenerul sa fie pe deplin satisfacut.

Citește și:

Pentru ca sunt atat de deschisi unul cu celalalt au parte de partide sexuale dintre cele mai pasionale si nu se vor plictisi niciodata din acest punct de vedere.

Compatibilitate zodii: Scorpion - Pesti

Cele doua zodii se bucura de o compatibilitate sexuala iesita din comun ce poate fi considerata secretul relatiei perfecte (cel putin din punct de vedere sexual). Sunt la fel de jucausi si la fel de nebunatici cand vine vorba de o partida inedita de sex si sa nu mai vorbim despre creativitatea ambilor parteneri care amplifica toate senzatiile.

Reusesc sa isi satisfaca reciproc placerile si sa nu intre intr-o rutina deranjanta care ar duce inevitabil la un final trist al unei relatii deosebite din toate punctele de vedere.

Citeste si Horoscopul vietii intime: Cum te influenteaza Soarele, Marte si Venus in dormitor!

foto prima pagina: cuplu pasional, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc