Top 3 Astrologic: Compatibilitatile de VIS ale Zodiacului!

Top 3 Astrologic: Compatibilitatile de VIS ale Zodiacului!
Kudika
19 Septembrie 2014

Conform Zodiacului, acestea sunt compatibilitatile ideale! Sunt acele cupluri care ne fac sa vibram, care ne dau speranta sa credem in bine si frumos si in iubirea autentica. Daca traiesti o astfel de experienta, povesteste-ne despre iubirea ta!

Compatibilitate de vis: Varsator – Sagetator

Varsator si Sagetator sau: Vom cuceri lumeaaa!

Aceasta relatie este de asemenea una dintre cele mai incitante, cele mai creative si mai de succes! Varsatorii si Sagetatorii sunt ambii atrasi de aventura, de creativitate si de idei noi care ii inspira. Daca se iubesc cu adevarat, nimeni, absolut nimeni nu poate sa tulbure aceasta relatie sincera, dinamica, pasionala. Cei doi duc aspiratiile lor pe culmi de neimaginat pentru ceilalti. Ei nu cred ca ar exista ceva ce le poate sta in cale. Sunt oricand gata sa treaca orice limita. IMPREUNA!

Sagetator+Varsator, adica o relatie magnetica ideala, care ii ajuta pe ambii sa descopere noi si noi mistere ale vietii. Nici Sagetatorii si nici Varsatorii nu vor sta niciodata pe loc si isi vor folosi capacitatile vizionare. Gasesc intelegere si admiratie unul in celalalt, asa cum nu gasesc din partea celorlalti, uneori prea ignoranti pentru a privi atat de departe pe cat un Varsator sau Sagetator o poate face!

Citeste continuarea pe Garbo

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri