Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul calitatilor pentru toate zodiile

Calitatile fiecaruia dintre noi sunt in mare parte dictate de semnul zodiacal sub care ne-am nascut. Hai sa descoperim impreuna care sunt calitatile care ne deosebesc de ceilalti din punct de vedere al zodiacului!

Sagetator

Sagetatorii sunt oameni ai aventurii. Iubesc riscurile si le place sa incerce lucruri noi in fiecare zi fara sa se gandeasca la ce s-ar putea intampla. Au un mod aparte de a trai si de a simti ceea ce ii face sa fie cu adevarat speciali. Sunt sociabili si prietenosi, iubesc libertatea si nu ar renunta la ea pentru nimic in lume.

Capricorn

Capricornii sunt personalitati foarte serioase, practice si disciplinate. Tot ceea ce fac are legatura cu viitorul lor si cu succesul pe plan profesioanl pentru care muncesc fara oprire si cu o motivatie incredibila. Sunt prietenii perfecti pentru ca sunt loiali si gata sa te ajute oricand ai nevoie de ei.

Varsator

Varsatorii sunt intotdeauna imprevizibili in cel mai bun sens al cuvantului. Sun foarte creativi si reusesc sa ii impresioneze si sa ii surprinda pe cei din jur ori de cate ori au ocazia sa o faca. Sunt originali si plini de bucuria de a trai orice clipa la intensitate maxima. Se bucura de lucrurile simple si adora sa fie in compania celor dragi.

Citește și:

Pesti

Pestii sunt foarte prietenosi si sociabili. Sunt intelegatori si dezvolta personalitati complexe. Le place sa asculte si se intelege bine cu cei din jur reusind adesea sa rezolve probleme ce par imposibil de solutionat. Se pot adapta cu usurinta oricarei situatii pentru ca au un temperament maleabil.

foto prima pagina: femeie misterioasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc