Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul vechi romanesc

Secretele zodiei tale le dezvaluie zodiacul vechi romanesc! Vezi aici despre ce este vorba!

Zodia Taurului - Mai

Avem tendinta sa credem despre tauri ca sunt persoane dure, reci si recalcitrante. Vom avea placuta surpriza sa descoperim niste tauri foarte blanzi, dar indrazneti in acelasi timp asa ca instinctul taurului nu se risipeste in vant.

Muncesc toata viata pentru a se putea bucura de un confort luxuriant pentru ca mai apoi sa isi indrepte atentia catre spiritualitate si religie. Sunt persoane foarte credincioase si acorda o mare importanta acestei laturi.

Zodia Gemenilor - Iunie

La prima vedere gemenii sunt persoane insetate de cunoastere, sunt persoane curioase care vor sa fie la current cu tot ceea ce se intampla si sa cunoasca chiar si cele mai delicate detalii ale unei situatii.

Le place sa invete foarte mult insa sunt nestatornici si asta nu le ofera recomandari foarte bune in ceea ce priveste relatiile de lunga durata si planurile serioase de viitor.

Citește și:

foto: port popular romanesc, Shutterstock

Zodia Cancerului - Iulie

Cei nascuti in aceasta zodie sunt oameni recunoscatori pentru ceea ce au si de cele mai multe ori se multumesc cu atat fara sa vrea ceva mai mult. Sunt insa indrazneti si le place sa ii ajute pe cei din jur ori de acte ori au ocazia.

Sunt optimisti si se bucura de simplitatea si naturaletea vietii. Apreciaza frumosul si se inconjoara de oameni care le impartasesc aceste principii de viata.

Zodia Leului - August

Leul este o adevarata personalitate cum nu sunt multe pe lume. Impunator, frumos si aparator al dreptatii si al cinstei, leul impune respect prin simpla lui prezenta. Stie sa se faca placut si sa isi stranga admiratori.

In acelasi timp este generos si foarte familist. Intotdeauna va pune familia pe primul loc indiferent de repercusiunile pe care lucrul respectiv l-ar putea avea asupra propriei persoane.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc