Cuvintele cheie ale lunii: stil de viata, energie
Pur si simplu nu mai ai rabdare sa vina noul an si sa incepi sa-ti pui in aplicare rezolutiile privitoare la sanatate, exercitiu fizic si schimbari in stilul de viata. Acum a venit momentul! Esti pe punctul de plecare, gata sa-ti pui in practica planurile prin care iti vei atinge obiectivele. Ai mai multa energie decat de obicei pentru munca, proiecte si tot ceea ce implica reorganizare si restructurare. Nu prea iti sta gandul la detalii neinsemnate, ceea ce te va ajuta sa te concentrezi asupra lucrurilor care te intereseaza cu adevarat.
Ultima saptamana a lui decembrie aduce energie intensa intr-un parteneriat sau intr-o relatie foarte importanta. Nevoia ta de schimbare in ceea ce priveste un parteneriat sau o relatie devine din ce in ce mai evident in luna decembrie.
Sfaturi pentru luna decembrie: Luna joaca un rol major in personalitatea ta, iar in aceasta perioada iti va imbunatati si mai mult intuitia nativa. Cineva apropiat tie va avea de castigat daca ii spui ceea ce simti referitor la o relatie. Asculta-ti instinctul atunci cand ti se va ivi o oportunitate financiara sau profesionala!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante
Astrologie: Horoscop chinezesc pentru 2016
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: