Setari Cookie-uri

Astrologie: Puterea magica a zodiei tale

Care este talentul tau paranormal in functie de semnul astrologic

Balanta

Putere magica: empatia

Balantele au spirite de artisti si sunt mereu inconjurate de frumos. Au un simt estetic deosebit si isi dezvolta din copilarie obiceiul de a vedea intai lucrurile bune din oameni si abia apoi sa judece. Au suflete calde dar asta nu inseamna ca poti profita de bunatatea lor. In egala masura, sunt persoane orgolioase care tin foarte mult la imaginea lor.

Empatia este o calitate intalnita la cei mai multi dintre oameni insa la Balante functioneaza mult mai bine si in modalitati mult mai subtile. De exemplu, oamenii nu isi pot ascunde sentimentele adevarate in fata acestor nativi si nici nu ii pot minti.

De asemenea, acolo unde talentul este constientizat si dezvoltat din vreme, oamenii nascuti in aceasta zodie nu doar ca percep imediat emotiile celorlalti ci le pot manipula, daca isi propun acest lucru.

Citește și:

Scorpion

Putere magica: necromantia

Nativii in Scorpion sunt tot timpul inconjurati de mister. Au o putere vitala aproape care se manifesta prin senzualitate si caractere concupiscente. Acest lucru nu inseamna ca traiesc exclusiv pentru placeri pentru ca sunt foarte inclinati si catre latura spirituala. Sunt oameni extrem de receptivi iar acest lucru ii poate face vulnerabili.

Aceasta receptivitate a lor ii poate face capabili sa receptioneze mesaje de la cei trecuti in nefiinta. Oricat de interesant ar suna, este un talent foarte periculos.

Cu timpul, predispozitia lor supranaturala ii poate atrage catre zone foarte intunecate si pot face mult rau, chiar si fara sa isi dea seama.

Sagetator

Putere magica: telepatia

Sagetatorii sunt oameni prin excelenta spirituali. De mici copii, dovedesc o inclinatie catre filozofie, religie, misticism si ocult. Uneori, atunci cand nativii se nasc sub un ascendent de pamant, aceasta inclinatie este mai estompata si se va manifesta doar prin tendinta de a visa cu ochii deschisi.

Citește și:

In orice caz, au un dar extrem de puternic si il folosesc de multe ori fara sa isi dea seama. Sunt extrem de receptivi la sentimentele altora insa aceasta este doar o latura a talentului pe care il poseda.

In anumite cazuri, pot parea pur si simplu foarte intuitivi cand, de fapt, ei percep gandurile altora, de cele mai multe ori la un nivel subconstient.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc