Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii noiembrie

Luna noiembrie se anunta una plina de surprize. Vezi si tu ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Berbecii trebuie sa fie atenti la detalii in luna noiembrie, pentru ca momentele frumoase constau in lucruri mici.

In ceea ce priveste dragostea, luna noiembrie nu se anunta cea mai buna luna a anului, insa nici cea mai rea. Pot sa apara blocaje in relatia de cuplu, sau situatii ce par imposibil de gestionat. Cu un pic de rabdare, comunicare si intelegere din ambele parti, lucrurile vor ramane in aceeasi linie calma. Daca inca nu ti-ai gasit partenerul ideal, nu este timpul sa te grabesti. Stai si analizeaza bine persoanele din jur, cunoste-le in amanunt si apoi ia o decizie finala.

foto: femeie tanara, Shutterstock

Sectorul profesional este mult mai ofertant din pricina rasfatului pe care astrele il acorda. Aici se pare ca totul tine de o ambitie incredibila a berbecilor, ambitie ce da si rezultate rapide, iar tu poti culege roadele mucii de pana acum.

Citește și:

Starea de sanatate iti permite sa faci tot ceea ce iti doresti, insa nu exagera si nu uita sa te odihnesti suficient.

Taur

Taurii se pot bucura in aceasta luna de o explozie de sentimente.

Venus, Soarele si Mercur intra in casa cuplului asa ca ai face bine sa te pregatesti pentru ceea ce urmeaza pentru ca va fi ceva cu totul special. Relatia de cuplu infloreste pe ze ce trece si se bucura de toata implicarea voastra, iar voi la randul vostru va bucurati de momente frumoase, de clipe pline de pasiune, iubire si sentimente neexplorate inca. Daca inca nu ai o relatie, este perioada excelenta in care poti sa cunosti pe cineva asa cum ai visat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa vrei acest lucru.

Luna noiembrie se anunta una de bun augur si in ceea ce priveste cariera, pentru ca noile contracte, noile proiecte si noile idei in ceea ce priveste dezvoltarea carierei se anunta unele de mare succes.

Citește și:

Daca in ultimul timp starea sanatatii tale a fost cam subreda, in aceasta luna problem se rezolva si vei avea un tonus de zile mari.

Gemeni

Gemenii sunt si ei rasfatatii astrelor si ai planetelor, pentru ca luna noiembrie se anunta una destul de buna din toate punctele de vedere.

Sectorul dragostei este cel mai important in aceasta luna pentru ca se observa fluctuatii destul de mari ale situatiilor. Comunicarea este elementul central in jurul caruia casa cuplului se invarte in aceasta luna. Chiar daca vorbim despre o relatie serioasa sau nu, comunicarea este cheia catre succes. Relatia actuala sa se inbunatateasca sis sa treaca la nivelul urmator, iar pentru gemenii singuri, sa isi gaseasca un partener ideal.

In luna noiembrie, banii vin din contractele ce nu au legatura cu job-ul actual ci mai mult cu o pasiune din care mai poti scoate un castig lunar destul de avantajos. Depinde de tine cat muncesti si cat vrei sa te dedici acestui sector.

Citește și:

Vorbind despre o luna destul de agitata, este posibil ca stresul si oboseala sa isi spuna cuvantul, asa ca ai grija la aceste aspcte.

Rac

Pasiunea este cuvantul care descrie perfect luna noiembrie pentru nativeii zodiei rac.

Saturn, Mercur, Venus si Soarele s-au intalnit in casa cuplului tau si aduc dupa ele o pasiune iesita din comun, un romantism debordant, o fericire contagioasa si multe alte surprize care vor face ca aceasta luna sa fie parca despinsa din filmele romantice cu final fericit. Daca se intampla sa nu fii deja intr-o relatie si sa nu ai cum sa treci prin aceste stari, vei avea totusi parte de momente interesante alaturi de o persoana speciala.

Luna noiembrie aduce un plus de concentrare in ceea ce priveste sectorul profesional. Aici te concentrzi pe partea creativa a lucrurilor si iti pui imaginatia la contributie pentru a dezvolta noi proiecte, pentru a implementa noi idei si pentru a le imbunatati pe cele vechi.

Citește și:

Forma fizica te ajuta sa iti indeplinesti toate task-urile pentru aceasta luna si sa ai timp sa te mai si distrezi asa ca profinta din plin.

Leu

Nativii zodiei leu sunt increzatori in fortele proprii, iar acest lucru le aduce foarte multe beneficii.

Sectorul dragostei este mangaiat de catre prezenta lui Jupiter lucru ce face ca increderea in propria persoana si propriile forte sa creasca vertiginos si sa dezvolte relatia de cuplu astfel incat energiile pozitive sa se concentreze pe construirea lucrurilor frumoase si desoebite alaturi de partenerul de cuplu. Daca inca nu exista un partener, acesta nu va intarzia sa apara spre finalul lunii noiembrie, cand aroma sarbatorilor bate la usa, si cadoul tau vine mai devreme anul acesta.

Energia de care dai dovada in viata profesionala iti aduce un succes de zile mari, un succes pe care il asteptai de mult timp si pentru care ai muncit intens in ultima perioada, asa ca rasplata va fi pe masura si poate ca pe alocuri chiar va intrece asteptarile.

Citește și:

Starea de sanatate te ajuta si ea pentru ca energia este una deosebit de pozitiva si nimic nu pare sa o tulbure.

Fecioara

Fecioarele sunt absolut ravasitoare in luna noiembrie a acestui an.

Sectorul dragostei fecioarelor este patronat in aceasta luna de catre conjunctura Marte-Pluto ceea ce face ca spiritele sa se incinga si fecioarele sa emane sexualitate si senzualitate prin toti porii. Este cea mai pasionala luna din an, iar partenerul tau se va bucura din plin de acest lucru si va fi uimit in cele mai placute moduri. Daca inca nu ai un partener si esti una dintre fecioarele singure, aceasta luna ti-a pregatit o surpriza de proportii asa ca fi atenta la detalii.

Viata ta profesionala se concentreaza pe partea creativa a personalitatii tale si pare ca in aceasta luna dai tot ce e mai bun pentru proiectele de suflet la care lucrezi de atat de mult timp. Pentru ca esti atat de dedicata si muncesti atat de mult, rezultatele vor fi mai mult decat multumitoare, iar implinirea sufleteasca va fi nemarginita.

Citește și:

Energia ta este foarte buna in aceasta luna, insa avand in vedere agitatia la care vei fi supusa, este posibil ca stresul si oboseala sa isi spuna cuvantul cat de curand.

Balanta

Luna noiembrie nu se anunta foarte spectaculoasa pentru balante, insa surprizele pot oricand sa apara.
Uranus este in casa dragostei, ceea ce face ca totul sa fie mult mai palpitant pentru ca lucrurile frumoase se vor intampla atunci cand te astepti cel mai putin. Ai sa crezi la inceputul lunii ca nu are potential romantic si ca astrele sunt cam suparate pe tine, insa dupa scurt timp, lucrurile se indreapta si ai parte de momente frumoase petrecute alaturi de partenerul tau, poate chiar o mica vacanta in doi. Daca inca nu ai gasit partenerul ideal, finalul lunii ti-a pregatit o surpriza cu totul neasteptata.

Finantele tale nu te-au ajutat in ultimul timp pentru ca se duceau asa cum veneau si nu ai apucat sa intelegi mare lucru din ele. Luna noiembrie are sa fie mult mai darnica in aceasta privinta si sa te ajute sa iti revii la capitolul castiguri financiare si impliniri profesionale.

Tonusul fizic este unul destul de bun ,insa la inceputul lunii este posibil sa te confrunti cu stari de oboseala si agitatie nemotivata.

Scorpion

Scorpionii au parte de o luna plina de iubire si declaratii de dragoste desprinse parca din basme.
Venus, zeita iubirii, se afla in casa dragostei si nu cred ca ar mai fi nevoie de completari si alte comentarii. Se anunta o luna presarata cu clipe deosebite, momente magice si seri incendiare petrecute alaturi de persoana iubita. Pentru nativele singure, aceasta luna vine cu cateva surprize neasteptate. O persoana din trecut poate sa reapara in viata lor, sau cineva de peste mari si tari va incerca sa stabileasca o legatura.

Viata profesionala este foarte satisfacatoare in luna noiembrie pentru ca tot ceea ce ai facut pana acum se va refleca in rezultatele asteptate, iar munca ta va fi rasplatita asa cum meriti. Jupiter se afla in casa banilor si va sta acolo pana la vara asa ca ai face bine sa profiti de acest lucru care nu se intampla foarte des.

Ai o energie debordanta si nimic nu pare sa te oboseasca.

Sagetator

Sagetatorii vor avea o luna plina de situatii fluctuante, lucru ce le va pune rabdarea la incercare.
Mercur si Venus se afla in casa dragostei in ceea ce ii priveste pe sagetatori, lucru ce atrage o dificultate in exprimare si o ingreunare a situatiilor actuale, insa acest lucru se intampla doar la inceputul lunii, perioada in care apele sunt un pic nelinistite. Pe masura ce trece timpul si comunicarea nu lipseste, relatia revine pe drumul normal. Pentru nativele singure nu sunt sanse foarte mari sa intalneasca pe cineva special, insa distractia cu siguranta nu lipseste.

In ceea ce priveste jobul nu pari foarte motivata, insa acest lucru il putem pune pe seama tensiunilor din viata sentimentala. Din a doua jumatate a lunii se pare ca incepi sa revii la sentimente mai bune si sa te mobilizezi asa cum ai facut-o si pana atunci.

Te sfatuiesc sa o iei mai usor si sa te odihnesti mai mult pentru ca energia ta sa functioneze din nou la cote inalte.

Capricorn

Sectorul amoros este cel care dicteaza activitatea capricornilor in aceasta luna.

Marte se afla in casa dragostei si acest lucru face ca totul sa fie mai intens. De la sentimente, la trairi, la emotii si la planuri de viitor. Alaturi de partenerul tau ai petrecut clipe superbe, dar a venit momentul sa va ganditi serios la trecut si la ce vreti sa faceti de acum inainte. Poate ca va fi vorba de o logodna sau de stabilirea unui domiciliu comun. Nativele singure vor avea parte de distractii si surprize fabuloase.

Domeniul professional nu te-a motivat in ultimul timp si ai cam ramas in urma cu treaba. Luna noiembrie vine in ajutorul tau cu un chef nebun de munca si un avant de creativitate incredibil. Profita de asta si du la bun sfarsit proiectele incepute cu mult timp in urma.

Adrenalina este cea care iti sustine energia si va trebui sa ai grija cum o dozezi.

Varsator

Viata sentimentala se pare ca ia cu asalt luna noiembrie in ceea ce priveste nativii zodiei varsator.

Jupiter se afla in casa cuplului varsatorilor ceea ce inseamna ca luna noiembrie este una in care dragostea etsa in centrul atentiei indiferent daca esti intr-o relatie sau nu. Daca inca nu ti-ai gasit sufletul pereche, in aceasta luna vei cunoste oameni deosebiti care ar putea ajunge foarte usor la inima ta. Daca esti intr-o relatie serioasa, partenerul tau iti pregateste cateva surprize neasteptate prin intermediul carora o sa te recucereasca pentru a mia oara.

Noiembrie se anunta foarte prietenos cu domeniul profesional pentru ca toate energrile pozitive si toata creativitatea ta se vor concentra in a doua jumatate a lunii pe ceea ce ai de facut la birou. Pentru ca iti vei pune imaginatia la lucru, vei avea parte de idei surprinzatoare ce se vor transforma in proiecte spectaculoase.

Din punct de vedere al sanatatii nu trebuie sa iti faci griji pentru ca ai un tonus excelent.

Pesti

Luna noiembrie este pentru pesti luna in care vor constientiza foarte multe lucruri interesante.

Mercur se afla in casa cuplului insemnand ca vei avea parte de momente de meditatie asupra relatiei tale si a partenerului de cuplu. Sunt doua posibilitati: ori te convingi ca este ceea ce cautai de mult, ori iti dai seama ca relatia ta nu duce nicaieri. In schimb, daca esti singura, sufletul tau pereche este mai aproape decat ti-ai imaginat vreodata.

In ceea ce poriveste domeniul profesional te gandesti la cateva specializari si la cateva cursuri care sa te ajute sa iti dezvolti anumite abilitati pe care le-ai descoperit de curand. Mai pe scurt, investesti in tine si in dezvoltarea ta profesionala.

Tonusul fizic este excelent, insa nu este cazul sa exagerezi.

foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc