Setari Cookie-uri

Horoscop pentru 2009

Noul An bate la usa, asa ca a venit momentul sa afli ce iti rezerva astrele pentru 2009! Ti-am pregatit un horoscop complet si personalizat pentru fiecare zodie, pentru a-ti oferi un ghid astrologic de calitate: afla daca anul 2009 iti va aduce marea iubire, o promovare la serviciu sau poate o armonizare interioara. Daca esti in zodia Varsatorului, afla ca esti printre cele mai norocoase zodii ale horoscopului 2009, insa nici celelalte semne (in special cele de Aer) nu se lasa mai prejos, fiecare fiind favorizata de astre intr-un anumit aspect al vietii. Citeste acest horoscop pentru anul 2009 si afla ce-ti rezerva Noul An din punct de vedere astrologic!

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Horoscopul anului 2009 iti aduce cateva schimbari de obiective si planuri: poate ai pus prea mult pret pe cariera sau studio si ai neglijat viata sentimentala sau cea sociala sau poate ai fost foarte timida si nu ai reusit sa te integrezi intr-un anumit mediu, cert este ca o data cu Noul An toate aceste lucruri se vor schimba. Viata sociala va juca un rol neobisnuit de important in viata ta si te vei simti mereu inconjurata de prieteni adevarati, cunostinte si rude ce vor dori sa iti faca diferite invitatii si propuneri – chiar daca la inceput s-ar putea sa ai tendinta de a le refuza, influentele astrologice din 2009 te vor face sa te razgandesti si sa iei parte la numeroase evenimente sociale. Pana la urma, vei fi extrem de incantata de alegerea facuta, pentru ca in acest an se iveste oportunitatea de a gasi informatii importante, ce te vor ajuta in cariera sau studiu, chiar in mediul tau apropiat. Deschide bine ochii si intinde-ti tentaculele: in preajma ta se va afla o persoana ce iti poate aduce mari beneficii intr-un domeniu in care chiar ai nevoie de un pic de sprijin!
Din cauza lui Neptun, este foarte probabil ca in subconstientul tau sa fi ramas anumite reziduri ale unor intamplari din trecut, ce nu mai au niciun fel de importanta in prezent. Cu ajutorul Marelui Benefic, Jupiter, vei reusi sa treci peste acestea si sa te deschizi in fata lumii – un an incarcat de aer proaspat si noutati este exact lucrul de care ai nevoie pentru un nou inceput!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc