Setari Cookie-uri

Horoscop pentru 2009

Noul An bate la usa, asa ca a venit momentul sa afli ce iti rezerva astrele pentru 2009! Ti-am pregatit un horoscop complet si personalizat pentru fiecare zodie, pentru a-ti oferi un ghid astrologic de calitate: afla daca anul 2009 iti va aduce marea iubire, o promovare la serviciu sau poate o armonizare interioara. Daca esti in zodia Varsatorului, afla ca esti printre cele mai norocoase zodii ale horoscopului 2009, insa nici celelalte semne (in special cele de Aer) nu se lasa mai prejos, fiecare fiind favorizata de astre intr-un anumit aspect al vietii. Citeste acest horoscop pentru anul 2009 si afla ce-ti rezerva Noul An din punct de vedere astrologic!

Rac (21 iunie – 22 iulie)
In 2009, vei iesi din carapacea ta si vei incepe sa-ti impui cu forta punctul de vedere, ceea ce ar putea sa-i deranjeze pe unii, dar si sa-i cucereasca pe altii – in special daca sunt in pozitii de autoritate, ii vei impresiona placut. In ceea ce priveste relatiile tale personale, vei simti de asemenea nevoia sa te afirmi si sa pui piciorul in prag, mai ales daca pana acum te-ai confruntat cu senzatii de victimizare sau vinovatie nejustificata. Timiditatea nu va mai juca un rol important in personalitatea ta, deoarece in acest an te vei simti curajoasa si sigura pe tine, atitudine ce iti poate aduce mari avantaje, cu precadere in cariera si viata ta profesionala. Daca partenerul tau actual nu este suficient de flexibil si s-a obisnuit sa detina controlul in relatia voastra, se poate sa intervina dorinta ta de a rupe legatura cu el si de a incepe o noua relatie, alaturi de o persoana care se arata dispusa sa-ti accepte noua atitudine.
Din punct de vedere financiar, vei simti schimbari pozitive majore, intrucat Jupiter, Marele Protector, intra in cea de-a 8-a casa a zodiei tale, Casa Banilor. Daca ai de gand sa faci investitii in diferite afaceri, sa ceri o marire de salariu sau chiar sa iti cauti noi surse de venit, vei beneficia de sprijinul incontestabil al lui Jupiter, insa nu miza numai pe noroc: cauta sa iti dozezi bine economiile si bonusurile pe care le vei primi in acest an, in special in lunile mai si decembrie, cand nevoia ta de a cheltui va fi mai mare ca de obicei.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc