Rac (21 iunie – 22 iulie)
In 2009, vei iesi din carapacea ta si vei incepe sa-ti impui cu forta punctul de vedere, ceea ce ar putea sa-i deranjeze pe unii, dar si sa-i cucereasca pe altii – in special daca sunt in pozitii de autoritate, ii vei impresiona placut. In ceea ce priveste relatiile tale personale, vei simti de asemenea nevoia sa te afirmi si sa pui piciorul in prag, mai ales daca pana acum te-ai confruntat cu senzatii de victimizare sau vinovatie nejustificata. Timiditatea nu va mai juca un rol important in personalitatea ta, deoarece in acest an te vei simti curajoasa si sigura pe tine, atitudine ce iti poate aduce mari avantaje, cu precadere in cariera si viata ta profesionala. Daca partenerul tau actual nu este suficient de flexibil si s-a obisnuit sa detina controlul in relatia voastra, se poate sa intervina dorinta ta de a rupe legatura cu el si de a incepe o noua relatie, alaturi de o persoana care se arata dispusa sa-ti accepte noua atitudine.
Din punct de vedere financiar, vei simti schimbari pozitive majore, intrucat Jupiter, Marele Protector, intra in cea de-a 8-a casa a zodiei tale, Casa Banilor. Daca ai de gand sa faci investitii in diferite afaceri, sa ceri o marire de salariu sau chiar sa iti cauti noi surse de venit, vei beneficia de sprijinul incontestabil al lui Jupiter, insa nu miza numai pe noroc: cauta sa iti dozezi bine economiile si bonusurile pe care le vei primi in acest an, in special in lunile mai si decembrie, cand nevoia ta de a cheltui va fi mai mare ca de obicei.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante
HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: