Fecioara (24 august – 22 septembrie)
Acesta este un an karmic pentru tine, deoarece Saturn se afla in zodia ta pana pe 29 octombrie. In ultimii ani, ai trecut printr-o multime de evenimente marcante, ai simtit ca ai muncit foarte mult si fara a avea rezultatele asteptate, insa 2009 reprezinta anul in care toate aceste greutati dispar. Te vei simti ca si cum ti s-ar fi luat o greutate imensa de pe inima si, in sfarsit, vei putea sa faci fata indatoririlor zilnice si in acelasi timp sa te gandesti la nevoile tale spirituale si emotionale. Incepand cu acest an, vei invata sa lasi deoparte detalii nesemnificative si sa te concentrezi exclusiv asupra lucrurilor ce conteaza cu adevarat in viata ta, pe termen lung. Nu te culca pe o ureche, bucurandu-te ca toate problemele tale s-au rezolvat, pentru ca este momentul sa iei decizii importante cu privire la viitorul tau si sa iti materializezi atat visele, cat si planurile concrete.
Jupiter, Marele Benefic, se va afla in casa a 6-a a zodiei tale, Casa Muncii, ceea ce iti va aduce noi oportunitati profesionale. Profita de tot ceea ce te reprezinta si incearca sa nu faci prea multe compromisuri, intrucat este un moment prielnic pentru a-ti scoate in evidenta calitatile si talentele native. Daca ai un hobby interesant, poti incepe sa castigi bani si sa fii recunoscuta chiar si in acel domeniu. Exista sansa sa te incarci cu foarte multe proiecte si sa nu mai ai timp pentru toate, asa ca o buna organizare este esentiala in 2009!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante
HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: