Berbec (20 martie – 20 aprilie)
In 2009, Saturn intra in casa a 7-a a zodiei tale, aceasta fiind Casa Iubirii, ceea ce te va face sa pui foarte mult accentul pe relatiile personale. Se poate ivi chiar oportunitatea de a te casatori sau de a te implica intr-o relatie de lunga durata, insa trebuie sa-ti temperezi nevoia de a detine controlul si de a avea ultimul cuvant intr-o discutie mai incinsa, mai ales pentru ca in 2009 vei avea mai mult tendinta de a incerca sa te impui in fata tuturor. Daca nu inveti sa-ti controlezi energia debordanta sau sa o transformi in activitati fizice sau chiar creative, relatiile tale, atat personale, cat si profesionale vor avea de suferit incepand cu luna octombrie, cand Saturn realizeaza tranzitia mentionata la inceput.
De asemenea, incepand cu 2009 va incepe o noua faza in viata ta profesionala, intrucat Pluton intra in a 10-a casa a zodiei tale, timp de 15 ani – deoarece Pluton este una dintre planetele cu miscare lenta. Acest tranzit iti va aduce sanse extraordinare, pe care s-ar putea sa nu le mai intalnesti niciodata in viata ta, asa ca profita de momentul splendid pentru a face schimbari majore in cariera, cursuri de perfectionare sau orice studiu pe care n-ai avut puterea sau determinarea de a-l face pana acum. In 2009 vei avea sansa de a o lua de la capat in domeniile in care simti ca ai inceput sa stagnezi, asa ca nu-ti face griji: poti realiza tot ceea ce-ti doresti, pentru ca astrele sunt de partea ta!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante
HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: